Τρόποι Πληρωμής

Με Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Mπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω της χρήσης πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Αποδεκτές είναι όλοι οι τύποι καρτών όπως & όλες οι προπληρωμένες κάρτες (prepaid). Την ασφάλεια των συναλλαγών εγγυάται το "secure" περιβάλλον της Alpha Bank.

Η διαδικασία είναι απλή, σίγουρη & γρήγορη, απλά συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης). Μετά το τέλος της διαδικασίας πληρωμής θα λάβετε ενημερωτικό mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας & άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Πληρώνοντας με πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να επιλέξετε 1 από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

 1. Αποστολή εντός Ελλάδας
 2. Αποστολή εκτός Ελλάδας
 3. Παραλαβή από κατάστημα.

Με χρήση Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας Paypal. Αν έχετε λογαριασμό στην υπηρεσία, εισάγετε το mail & τον κωδικό σας & ολοκληρώστε εύκολα την διαδικασία πληρωμής. Ακόμα & αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να πληρώσετε σαν επισκέπτης του Paypal. Μετά το τέλος της διαδικασίας πληρωμής θα λάβετε 1 ενημερωτικό mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Μόλις επιβεβαιώσουμε ότι η πληρωμή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία μέσω του Paypal, άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Πληρώνοντας με πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να επιλέξετε 1 από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

 1. Αποστολή εντός Ελλάδας
 2. Αποστολή εκτός Ελλάδας
 3. Παραλαβή από κατάστημα.

Σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η δυνατότητα αυτή χρησιμεύει για να διευκολύνει τους χρήστες που δεν διαθέτουν ή διστάζουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα μέσω διαδικτύου. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε 1 ενημερωτικό mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται ότι η πληρωμή σας εκκρεμεί (αναμένεται κατάθεση σε λογαριασμό).

Στην συνέχεια θα περιμένουμε να καταθέστε το συνολικό ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς:

Δικαιούχος ΑΛΦΑ ΚΟΛΟΡ ΑΕ :

 1. Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 131/47002011 IBAN: GR8201101310000013147002011
 2. Alpha Bank Αριθμός Λογαριασμού: 334002002000142 IBAN: GR1901403340334002002000142

Αν η κατάθεση γίνει διατραπεζικά & μέσω άλλης τράπεζας, τα έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Πληρώνοντας με κατάθεση σε λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε 1 από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

 1. Αποστολή εντός Ελλάδας
 2. Παραλαβή από κατάστημα.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή. Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, χρησιμεύει για να διευκολύνει τους χρήστες που δεν διαθέτουν ή διστάζουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα μέσω διαδικτύου. Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Μετά το τέλος της διαδικασίας επιλογής τρόπου πληρωμής θα λάβετε ενημερωτικό mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας & άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή είναι ενεργή για παραγγελίες αξίας από 10,00€ & έως 499,00€.

Πληρώνοντας με αντικαταβολή, μπορείτε να επιλέξετε 1 από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

 1. Αποστολή εντός Ελλάδας