Τρόποι Πληρωμής

Με Πιστωτική κάρτα

Mπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω της χρήσης πιστωτικής κάρτας. Αποδεκτές είναι όλοι οι τύποι καρτών όπως & όλες οι προπληρωμένες κάρτες (prepaid). Την ασφάλεια των συναλλαγών εγγυάται το “secure” περιβάλλον της Alpha Bank.

Η διαδικασία είναι απλή, σίγουρη & γρήγορη, απλά συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης). Μετά το τέλος της διαδικασίας πληρωμής θα λάβετε ενημερωτικό mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας & άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Πληρώνοντας με πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να επιλέξετε όποιον τρόπο αποστολής επιθυμείτε:

 • Αποστολή με Courier
 • Αποστολή στην Κύπρο
 • Παραλαβή από συνεργαζόμενο κατάστημα.

Με χρήση Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας Paypal. Αν έχετε λογαριασμό στην υπηρεσία, εισάγετε το mail & τον κωδικό σας & ολοκληρώστε εύκολα την διαδικασία πληρωμής. Ακόμα & αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να πληρώσετε σαν επισκέπτης του Paypal. Μετά το τέλος της διαδικασίας πληρωμής θα λάβετε 1 ενημερωτικό mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Μόλις επιβεβαιώσουμε ότι η πληρωμή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία μέσω του Paypal, άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Πληρώνοντας με πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να επιλέξετε όποιον τρόπο αποστολής επιθυμείτε:

 • Αποστολή με Courier
 • Αποστολή στην Κύπρο
 • Παραλαβή από συνεργαζόμενο κατάστημα.

Σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η δυνατότητα αυτή χρησιμεύει για να διευκολύνει τους χρήστες που δεν διαθέτουν ή διστάζουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα μέσω διαδικτύου. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε 1 ενημερωτικό mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται ότι η πληρωμή σας εκκρεμεί (αναμένεται κατάθεση σε λογαριασμό).

Στην συνέχεια θα περιμένουμε να καταθέστε το συνολικό ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς:

Δικαιούχος ΑΛΦΑ ΚΟΛΟΡ ΑΕ :

 • Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 131/47002011 – IBAN: GR8201101310000013147002011
 • Alpha Bank Αριθμός Λογαριασμού: 334002002000142 IBAN: GR1901403340334002002000142

Αν η κατάθεση γίνει διατραπεζικά & μέσω άλλης τράπεζας, τα έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Πληρώνοντας με κατάθεση σε λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε όποιον τρόπο αποστολής επιθυμείτε:
 • Αποστολή με Courier
 • Παραλαβή από συνεργαζόμενο κατάστημα.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή. Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, χρησιμεύει για να διευκολύνει τους χρήστες που δεν διαθέτουν ή διστάζουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα μέσω διαδικτύου. Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Μετά το τέλος της διαδικασίας επιλογής τρόπου πληρωμής θα λάβετε ενημερωτικό mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας & άμεσα θα ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Πληρώνοντας με αντικαταβολή, μπορείτε να επιλέξετε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας μέ Courier.

X
0
ΚΑΛΑΘΙ
 • No products in the cart.