Μεγάλα μεγέθη φωτογραφίας

megala-megethi-fotografias

7.00 € - 280.00 €

Σε Απόθεμα
Μόνο εκτύπωση (σε ρολό)

Επιλέξτε "Μόνο εκτύπωση", αν επιθυμείτε μόνο εκτύπωση φωτογραφίας, για να την τοποθετήσετε σε κάποιο κάδρο ή κορνίζα ίδιου μεγέθους.

7.00 
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Κάνε μια ερώτηση
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα
10+
20+
30+
50+
Έκπτωση
-10.00%
-15.00%
-20.00%
-30.00%

Χρόνοι Παράδοσης:

Εντός 5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Μεγάλα μεγέθη φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com

Μεγάλα μεγέθη φωτογραφίας

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε φωτογραφία μεγάλου μεγέθους & ανακαλύψτε 1 διασκεδαστικό τρόπο να διακοσμήσετε το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο ή τον χώρο εργασίας. Επιλέξτε ανάμεσα από 1 μεγάλη γκάμα φωτογραφικών μεγεθών, με φωτογραφικό χαρτί άριστης ποιότητας με τιμές από 7,00€.

Η επιλογή της φωτογραφίας μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

- Από την επιλογή "Προσθήκη φωτογραφιών" & με διαδικασίες express, μπορείτε να ολοκληρώσετε ταχύτατα την παραγγελία σας.

- Μέσω της υπηρεσίας "Γίνε Designer", μπορείτε να σχεδιάσετε την εκτύπωση της φωτογραφίας όπως εσείς επιθυμείτε.

Νέα υπηρεσία "Γίνε Designer"!

Μέσω της νέας μας υπηρεσίας "Γίνε Designer", έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την φωτογραφία ή το κολάζ φωτογραφιών που επιθυμείτε να εκτυπώσετε, να κάνετε κροπαρίσματα & μετατροπές, να αλλάξετε τις χρωματικές αποχρώσεις, την διάταξη, το στιλ, το backround, να προσθέσετε κείμενα ή πλαίσια & πολλά άλλα!

Τι είναι η φωτογραφία μεγάλου μεγέθους?

Πρόκειται για εκτύπωση φωτογραφίας σε μεγάλο μέγεθος, ιδανική για να διακοσμήσει το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο ή τον χώρο εργασίας. Όλες οι εκτυπώσεις σε φωτογραφία μεγάλου μεγέθους γίνονται σε χαρτί ματ. Μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης, υπάρχει η δυνατότητα να επικολληθεί σε κάπα φιξ ή ακόμα να επικολληθεί σε κάπα φιξ & εν συνεχεία να προσθέσουμε γύρω - γύρω κορνίζα.

Κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών δεν αλλάζουμε την φορά της εκτύπωσης. Οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί όρθια, εκτυπώνονται όρθια & οι φωτογραφίες που έχουν εκτυπωθεί οριζόντια, εκτυπώνονται οριζόντια.

Στην περίπτωση κατά την οποία η φωτογραφία είναι μακρόστενη & δεν χωράει στο μέγεθος που έχει επιλέξει ο πελάτης, η φωτογραφία κροπάρεται ώστε να “χωρέσει” στο μέγεθος εκτύπωσης.

Στην περίπτωση κατά την οποία η φωτογραφία είναι τετράγωνη & δεν υπάρχει η δυνατότητα κροπαρίσματος, τότε η εκτύπωση γίνεται σε τετράγωνη φωτογραφία παρόμοιου μεγέθους.

Κατά την εκτύπωση της φωτογραφίας & εφόσον είναι αναγκαίο, προχωράμε σε χρωματική διόρθωση της φωτογραφίας, ώστε το αποτέλεσμα της εκτύπωσης να είναι το καλύτερο δυνατόν. Κατά την εκτύπωση της φωτογραφίας, δεν κάνουμε κανενός είδους επεξεργασία, όπως αλλαγή φόντου, απομόνωση ατόμου ή ρετούς φθορών.

Μεγέθη εκτύπωσης:

- 30x40cm

- 30x45cm

- 40x50cm

- 40x60cm

- 50x60cm

- 50x70cm

- 60x70cm

- 60x80cm

- 60x90cm

- 70x100cm

- 80x120cm

- 100x140cm

- 110x160cm

Επιλογές εκτύπωσης:

- Επιλέξτε "Μόνο εκτύπωση", αν επιθυμείτε μόνο εκτύπωση φωτογραφίας, για να την τοποθετήσετε σε κάποιο κάδρο ή κορνίζα ίδιου μεγέθους.

- Επιλέξτε "Μόνο εκτύπωση", αν επιθυμείτε μόνο εκτύπωση φωτογραφίας, για να την τοποθετήσετε σε κάποιο κάδρο ή κορνίζα ίδιου μεγέθους.

- Επιλέξτε "Εκτύπωση & επικόλληση σε κάπα φιξ", αν επιθυμείτε αφού εκτυπώσουμε την φωτογραφία, να την επικολλήσουμε σε κάπα φιξ (το κάπα φιξ είναι αφρώδες υλικό που κολλάει η φωτογραφία, της δίνει όγκο & μπορεί να κρεμαστεί σε τοίχο).

- Επιλέξτε "Εκτύπωση & επικόλληση σε κάπα φιξ", αν επιθυμείτε αφού εκτυπώσουμε την φωτογραφία, να την επικολλήσουμε σε κάπα φιξ (το κάπα φιξ είναι αφρώδες υλικό που κολλάει η φωτογραφία, της δίνει όγκο & μπορεί να κρεμαστεί σε τοίχο).

- Επιλέξτε "Εκτύπωση & επικόλληση σε κάπα φιξ & κορνίζα", αν επιθυμείτε αφού εκτυπώσουμε την φωτογραφία, να την επικολλήσουμε σε κάπα φιξ & να προσθέσουμε γύρω γύρω κορνίζα (το κάπα φιξ είναι αφρώδες υλικό που κολλάει η φωτογραφία, της δίνει όγκο & μπορεί να κρεμαστεί σε τοίχο).

- Επιλέξτε "Εκτύπωση & επικόλληση σε κάπα φιξ & κορνίζα", αν επιθυμείτε αφού εκτυπώσουμε την φωτογραφία, να την επικολλήσουμε σε κάπα φιξ & να προσθέσουμε γύρω γύρω κορνίζα (το κάπα φιξ είναι αφρώδες υλικό που κολλάει η φωτογραφία, της δίνει όγκο & μπορεί να κρεμαστεί σε τοίχο).

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εκτυπώσετε την φωτογραφία μεγάλου μεγέθους με κάπα φιξ & κορνίζα, επιλέξτε μεταξύ 3 χρωμάτων κορνίζας:

- Λευκή

- Μαύρη

Μέσοι χρόνοι ολοκλήρωσης παραγγελιών εκτύπωσης σε φωτογραφία μεγάλου μεγέθους:

- Εντός 5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Μεγάλα μεγέθη φωτογραφίας - Εκτύπωση φωτογραφίας σε μεγάλα μεγέθη

Εκτύπωση φωτογραφιών μεγάλου μεγέθους

Print-Photos-Online.com: Η κορυφαία επιλογή για εκτύπωση μεγάλων φωτογραφιών

Η εκτύπωση μεγάλων φωτογραφιών έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης φωτογραφίας. Είτε πρόκειται για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, η δυνατότητα να εκτυπώσουμε μεγάλες φωτογραφίες μας επιτρέπει να αποτυπώσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές με εντυπωσιακό τρόπο και να τις μοιραστούμε με τους άλλους.

Στην εποχή της ψηφιακής φωτογραφίας, η επιλογή της σωστής υπηρεσίας εκτύπωσης είναι ζωτικής σημασίας για την απόλυτη απόδοση της φωτογραφίας σας. Και ακριβώς εκεί εμφανίζεται το Print-Photos-Online.com, μια κορυφαία online υπηρεσία εκτύπωσης που σας προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις σε μεγάλα μεγέθη.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Print-Photos-Online.com είναι η ευελιξία που προσφέρει. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να εκτυπώσετε ένα μεγάλο τοπίο, μια φωτογραφία πορτρέτου ή ακόμη και ένα έργο τέχνης, η υπηρεσία αυτή μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Με μια ευρεία γκάμα μεγεθών και επιλογών, μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε, από μικρές διαστάσεις μέχρι και τεράστια ποστερ.

Όταν επιλέγετε το Print-Photos-Online.com, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι εκτυπώσεις σας θα είναι υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία εκτύπωσης και εξειδικευμένο εξοπλισμό, η υπηρεσία αυτή εξασφαλίζει την ακρίβεια των χρωμάτων, την καθαρότητα της εικόνας και την αντοχή στον χρόνο των εκτυπώσεών σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα υλικά εκτύπωσης, όπως φωτογραφία ή καμβά, για να προσαρμόσετε την εμφάνιση των φωτογραφιών σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μια άλλη εξαιρετική δυνατότητα που προσφέρει το Print-Photos-Online.com είναι η δυνατότητα προεπισκόπησης των εκτυπώσεων πριν την τελική παραγγελία. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγξετε τη διάταξη, την ποιότητα και την αισθητική της εκτύπωσης πριν αποφασίσετε να την παραγγείλετε. Έτσι, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η τελική εκτύπωση θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας.

Ο τρόπος παραγγελίας από το Print-Photos-Online.com είναι εξαιρετικά εύκολος και βολικός. Απλά μεταφορτώστε τη φωτογραφία σας στην πλατφόρμα τους, επιλέξτε το μέγεθος και το υλικό που επιθυμείτε και παραγγείλετε την εκτύπωση με λίγα απλά βήματα. Η υπηρεσία αποστέλλει την παραγγελία σας με ασφάλεια και ταχύτητα, εξασφαλίζοντας ότι θα λάβετε τις εκτυπώσεις σας στον επιθυμητό προορισμό σας.

Το Print-Photos-Online.com είναι μια αξιόπιστη, αξιόλογη και επαγγελματική υπηρεσία εκτύπωσης μεγάλων φωτογραφιών που ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο των ερασιτεχνών όσο και των επαγγελματιών φωτογράφων. Με την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την εύκολη διαδικασία παραγγελίας, αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την εκτύπωση των μεγάλων φωτογραφιών σας.

Αναζητάτε τον τέλειο τρόπο για να αποτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε μεγάλα μεγέθη; Τότε το Print-Photos-Online.com είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει. Με την επαγγελματική του προσέγγιση, την ποιότητα και την ποικιλία των επιλογών, μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτήν την υπηρεσία για τις ανάγκες εκτύπωσής σας. Ανακαλύψτε το Print-Photos-Online.com σήμερα και αφήστε τις φωτογραφίες σας να ζωντανέψουν σε μεγάλα μεγέθη, δημιουργώντας αξέχαστες εικόνες που θα κοσμούν τον τοίχο σας και θα σας χαρίζουν ατελείωτη χαρά και έμπνευση.

Το Print-Photos-Online.com είναι μια online υπηρεσία εκτύπωσης φωτογραφιών που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια συλλογή φωτογραφιών σε μεγάλα μεγέθη. Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει αναβαθμισμένες δυνατότητες εκτύπωσης, ικανές να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Επιτρέπει στους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις να επεξεργαστούν φωτογραφίες σε μεγάλα μεγέθη, ώστε να δημιουργήσουν εκτυπώσεις με εκπληκτική ποιότητα και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το Print-Photos-Online.com προσφέρει μια ευέλικτη λύση για την εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλα μεγέθη, αρχίζοντας από μια απλή διαδικασία ανεβάσματος φωτογραφιών και καταλήγοντας σε μεγάλες, λεπτομερείς εκτυπώσεις. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει ένα εκτενές σύνολο επιλογών εκτύπωσης μεγάλων μεγεθών που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών ανεξαρτήτως του είδους της φωτογραφίας.

Το Print-Photos-Online.com προσφέρει επιλογές δημιουργίας έτοιμων προϊόντων για να βοηθήσει τους πελάτες να καταλάβουν καλύτερα πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι εκτυπώσεις τους. Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει επίσης διαφορετικά σχέδια, επιτρέποντας στους πελάτες να προσαρμόζουν τις εκτυπώσεις στις ανάγκες τους. Οι πελάτες μπορούν ούτως ή άλλως να ανεβάσουν τη δική τους εικόνα και να προχωρήσουν στο σχεδιασμό της δικής τους εκτύπωσης.

Η υπηρεσία εκτύπωσης αυξάνει την ποιότητα των εκτυπώσεων με μια ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου ποιότητας. Η διαδικασία έλεγχος ποιότητας του Print-Photos-Online.com είναι η καλύτερη διαδικασία ελέγχου ποιότητας στη βιομηχανία εκτύπωσης φωτογραφιών. Στο Print-Photos-Online.com χρησιμοποιούνται τα πιο προηγμένα εργαλεία ελέγχου ποιότητας προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των εξόδων.

Συμπερασματικά, οι επιλογές του Print-Photos-Online.com παρέχουν ασφαλή και σταθερή υπηρεσία εκτύπωσης φωτογραφιών σε μεγάλα μεγέθη. Η πλατφόρμα αυτή απλοποιεί τη διαδικασία της δημιουργίας εξαιρετικών εκτυπώσεων, συνδυάζοντας την πολυπλοκότητα του σχεδίου με την ευκολία χρήσης. Είναι η καλύτερη επιλογή για όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν εκτυπώσεις φωτογραφιών σε μεγάλα μεγέθη για την εξωτερική ή εσωτερική διακόσμηση, τις προωθητικές εκστρατείες και άλλες επαγγελματικές ανάγκες.


Μέγεθος εκτύπωσης
30x40cm
Τρόπος Εκτύπωσης
Μόνο εκτύπωση (σε ρολό)
Βρείτε παρόμοια

Μεγάλα μεγέθη φωτογραφίας

Εκτύπωση φωτογραφίας σε μεγάλα μεγέθη

Μεγάλα μεγέθη φωτογραφίας - Εκτύπωση φωτογραφίας σε μεγάλα μεγέθη

Εκτύπωση φωτογραφιών μεγάλου μεγέθους

Διακοσμήστε το σπίτι σας, το παιδικό δωμάτιο ή το χώρο εργασίας σας με τη βοήθεια φωτογραφιών μεγάλου μεγέθους από την Print-Photos-Online.com. Επιλέξτε από 1 μεγάλη γκάμα μεγεθών φωτογραφιών, με φωτογραφικό χαρτί κορυφαίας ποιότητας και τιμές που ξεκινούν από 7,00€.

Το Print-Photos-Online.com σας πολλά μεγέθη μεγάλων φωτογραφιών, όπου μπορείτε να προβάλλετε περήφανα τις φωτογραφίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ματ χαρτί και γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί με μεγάλη ποικιλία μεγεθών και φινιρισμάτων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάτι που ταιριάζει στο γούστο και τις προτιμήσεις σας. Ανεξάρτητα από τον διαθέσιμο χώρο στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, έχουμε ένα μέγεθος φωτογραφιών που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Με 1 γρήγορη και εύκολη διαδικασία παραγγελίας, η παραγγελία εκτυπώσεων γίνεται απλή. Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε υψηλή ποιότητα σε μεγάλο φωτογραφικό μέγεθος σε φωτογραφικό χαρτί ή καμβά με τους υπερσύγχρονους εκτυπωτές μας!

Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης που αφορούν εκτύπωση σε φωτογραφία μεγάλου μεγέθους, ολοκληρώνονται εντός 5 εργάσιμων ημερών & κατόπιν αποστέλλονται στους πελάτες (ή ενημερώνονται για παραλαβή από τα εργαστήρια μας).

Εκτύπωση σε μεγάλα μεγέθη φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com

Print-Photos-Online.com: Η κορυφαία επιλογή για εκτύπωση μεγάλων φωτογραφιών

Η εκτύπωση μεγάλων φωτογραφιών έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης φωτογραφίας. Είτε πρόκειται για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, η δυνατότητα να εκτυπώσουμε μεγάλες φωτογραφίες μας επιτρέπει να αποτυπώσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές με εντυπωσιακό τρόπο και να τις μοιραστούμε με τους άλλους.

Στην εποχή της ψηφιακής φωτογραφίας, η επιλογή της σωστής υπηρεσίας εκτύπωσης είναι ζωτικής σημασίας για την απόλυτη απόδοση της φωτογραφίας σας. Και ακριβώς εκεί εμφανίζεται το Print-Photos-Online.com, μια κορυφαία online υπηρεσία εκτύπωσης που σας προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις σε μεγάλα μεγέθη.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Print-Photos-Online.com είναι η ευελιξία που προσφέρει. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να εκτυπώσετε ένα μεγάλο τοπίο, μια φωτογραφία πορτρέτου ή ακόμη και ένα έργο τέχνης, η υπηρεσία αυτή μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Με μια ευρεία γκάμα μεγεθών και επιλογών, μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε, από μικρές διαστάσεις μέχρι και τεράστια ποστερ.

Όταν επιλέγετε το Print-Photos-Online.com, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι εκτυπώσεις σας θα είναι υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία εκτύπωσης και εξειδικευμένο εξοπλισμό, η υπηρεσία αυτή εξασφαλίζει την ακρίβεια των χρωμάτων, την καθαρότητα της εικόνας και την αντοχή στον χρόνο των εκτυπώσεών σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα υλικά εκτύπωσης, όπως φωτογραφία ή καμβά, για να προσαρμόσετε την εμφάνιση των φωτογραφιών σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μια άλλη εξαιρετική δυνατότητα που προσφέρει το Print-Photos-Online.com είναι η δυνατότητα προεπισκόπησης των εκτυπώσεων πριν την τελική παραγγελία. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγξετε τη διάταξη, την ποιότητα και την αισθητική της εκτύπωσης πριν αποφασίσετε να την παραγγείλετε. Έτσι, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η τελική εκτύπωση θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας.

Ο τρόπος παραγγελίας από το Print-Photos-Online.com είναι εξαιρετικά εύκολος και βολικός. Απλά μεταφορτώστε τη φωτογραφία σας στην πλατφόρμα τους, επιλέξτε το μέγεθος και το υλικό που επιθυμείτε και παραγγείλετε την εκτύπωση με λίγα απλά βήματα. Η υπηρεσία αποστέλλει την παραγγελία σας με ασφάλεια και ταχύτητα, εξασφαλίζοντας ότι θα λάβετε τις εκτυπώσεις σας στον επιθυμητό προορισμό σας.

Το Print-Photos-Online.com είναι μια αξιόπιστη, αξιόλογη και επαγγελματική υπηρεσία εκτύπωσης μεγάλων φωτογραφιών που ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο των ερασιτεχνών όσο και των επαγγελματιών φωτογράφων. Με την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την εύκολη διαδικασία παραγγελίας, αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την εκτύπωση των μεγάλων φωτογραφιών σας.

Αναζητάτε τον τέλειο τρόπο για να αποτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε μεγάλα μεγέθη; Τότε το Print-Photos-Online.com είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει. Με την επαγγελματική του προσέγγιση, την ποιότητα και την ποικιλία των επιλογών, μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτήν την υπηρεσία για τις ανάγκες εκτύπωσής σας. Ανακαλύψτε το Print-Photos-Online.com σήμερα και αφήστε τις φωτογραφίες σας να ζωντανέψουν σε μεγάλα μεγέθη, δημιουργώντας αξέχαστες εικόνες που θα κοσμούν τον τοίχο σας και θα σας χαρίζουν ατελείωτη χαρά και έμπνευση.

Το Print-Photos-Online.com είναι μια online υπηρεσία εκτύπωσης φωτογραφιών που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια συλλογή φωτογραφιών σε μεγάλα μεγέθη. Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει αναβαθμισμένες δυνατότητες εκτύπωσης, ικανές να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Επιτρέπει στους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις να επεξεργαστούν φωτογραφίες σε μεγάλα μεγέθη, ώστε να δημιουργήσουν εκτυπώσεις με εκπληκτική ποιότητα και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το Print-Photos-Online.com προσφέρει μια ευέλικτη λύση για την εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλα μεγέθη, αρχίζοντας από μια απλή διαδικασία ανεβάσματος φωτογραφιών και καταλήγοντας σε μεγάλες, λεπτομερείς εκτυπώσεις. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει ένα εκτενές σύνολο επιλογών εκτύπωσης μεγάλων μεγεθών που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών ανεξαρτήτως του είδους της φωτογραφίας.

Το Print-Photos-Online.com προσφέρει επιλογές δημιουργίας έτοιμων προϊόντων για να βοηθήσει τους πελάτες να καταλάβουν καλύτερα πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι εκτυπώσεις τους. Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει επίσης διαφορετικά σχέδια, επιτρέποντας στους πελάτες να προσαρμόζουν τις εκτυπώσεις στις ανάγκες τους. Οι πελάτες μπορούν ούτως ή άλλως να ανεβάσουν τη δική τους εικόνα και να προχωρήσουν στο σχεδιασμό της δικής τους εκτύπωσης.

Η υπηρεσία εκτύπωσης αυξάνει την ποιότητα των εκτυπώσεων με μια ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου ποιότητας. Η διαδικασία έλεγχος ποιότητας του Print-Photos-Online.com είναι η καλύτερη διαδικασία ελέγχου ποιότητας στη βιομηχανία εκτύπωσης φωτογραφιών. Στο Print-Photos-Online.com χρησιμοποιούνται τα πιο προηγμένα εργαλεία ελέγχου ποιότητας προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των εξόδων.

Συμπερασματικά, οι επιλογές του Print-Photos-Online.com παρέχουν ασφαλή και σταθερή υπηρεσία εκτύπωσης φωτογραφιών σε μεγάλα μεγέθη. Η πλατφόρμα αυτή απλοποιεί τη διαδικασία της δημιουργίας εξαιρετικών εκτυπώσεων, συνδυάζοντας την πολυπλοκότητα του σχεδίου με την ευκολία χρήσης. Είναι η καλύτερη επιλογή για όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν εκτυπώσεις φωτογραφιών σε μεγάλα μεγέθη για την εξωτερική ή εσωτερική διακόσμηση, τις προωθητικές εκστρατείες και άλλες επαγγελματικές ανάγκες.

Εισαγωγή

Η φωτογραφία είναι μια τέχνη που επιτρέπει να αποτυπώνουμε στιγμές και να δημιουργούμε αναμνήσεις που μπορούμε να κοιτάμε ξανά και ξανά. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, η εκτύπωση φωτογραφιών έχει γίνει πιο προσβάσιμη και πιο εύκολη από ποτέ. Το Print-Photos-Online.com είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Σε αυτό το κείμενο θα εξετάσουμε όλες τις πτυχές της εκτύπωσης φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com, από την ιστορία της φωτογραφίας μέχρι τις σύγχρονες τεχνολογίες εκτύπωσης και τις υπηρεσίες που προσφέρει η πλατφόρμα.

Τμήμα 1: Ιστορική Αναδρομή της Φωτογραφίας

Η φωτογραφία έχει μια μακρά και συναρπαστική ιστορία που ξεκινά από τις πρώτες προσπάθειες των ανθρώπων να καταγράψουν εικόνες. Η πρώτη γνωστή φωτογραφία δημιουργήθηκε το 1826 από τον Joseph Nicéphore Niépce και ονομάζεται "View from the Window at Le Gras". Η εξέλιξη της φωτογραφίας από τότε ήταν ραγδαία, με σημαντικές εφευρέσεις και βελτιώσεις στην τεχνολογία.

 1. Η Γέννηση της Φωτογραφίας: Η πρώτη φωτογραφία δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την τεχνική της ηλιογραφίας, η οποία απαιτούσε πολύ χρόνο έκθεσης. Η ανακάλυψη της δαγκεροτυπίας από τον Louis Daguerre το 1839 βελτίωσε σημαντικά την ποιότητα των φωτογραφιών και μείωσε τον χρόνο έκθεσης.
 2. Η Εμφάνιση των Φιλμ: Το 1888, ο George Eastman εισήγαγε την πρώτη φωτογραφική μηχανή Kodak, που χρησιμοποιούσε ρολά φιλμ. Αυτή η καινοτομία έκανε τη φωτογραφία πιο προσιτή στο ευρύ κοινό.
 3. Η Έλευση της Ψηφιακής Φωτογραφίας: Στη δεκαετία του 1990, η ψηφιακή φωτογραφία έκανε την εμφάνισή της, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που καταγράφουμε και αποθηκεύουμε εικόνες. Οι ψηφιακές κάμερες και τα smartphones έκαναν τη φωτογραφία πιο προσιτή και εύκολη για όλους.

Τμήμα 2: Η Σημασία της Εκτύπωσης Φωτογραφιών

Παρά την ψηφιακή επανάσταση, η εκτύπωση φωτογραφιών παραμένει σημαντική για πολλούς λόγους. Η δυνατότητα να κρατάμε στα χέρια μας τις φωτογραφίες μας και να τις εκθέτουμε στο σπίτι μας έχει μια ιδιαίτερη αξία.

 1. Διατήρηση Αναμνήσεων: Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να διατηρήσουμε τις αναμνήσεις μας και να τις περάσουμε στις επόμενες γενιές.
 2. Διακόσμηση Χώρου: Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου, προσθέτοντας προσωπικότητα και χαρακτήρα στον χώρο.
 3. Δώρα: Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες είναι ιδανικές για δώρα, προσφέροντας έναν προσωπικό και συναισθηματικό τρόπο να δείξουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας σε κάποιον.

Τμήμα 3: Η Πλατφόρμα Print-Photos-Online.com

Το Print-Photos-Online.com είναι μια πλατφόρμα που ειδικεύεται στην εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

 1. Ευκολία Χρήσης: Η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση, με ένα απλό και κατανοητό περιβάλλον εργασίας που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν και να παραγγέλνουν τις φωτογραφίες τους σε λίγα μόνο βήματα.
 2. Ποιότητα Εκτύπωσης: Το Print-Photos-Online.com χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης. Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε υλικά υψηλής ποιότητας με ζωντανά χρώματα και εξαιρετική αντοχή.
 3. Ποικιλία Προϊόντων: Η πλατφόρμα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από απλές εκτυπώσεις φωτογραφιών μέχρι εκτυπώσεις σε καμβά, άλμπουμ, κορνίζες και πολλά άλλα.

Τμήμα 4: Η Διαδικασία Εκτύπωσης Φωτογραφιών

Η διαδικασία εκτύπωσης φωτογραφιών στο Print-Photos-Online.com είναι απλή και αποτελεσματική. Ακολουθεί μια αναλυτική περιγραφή των βημάτων που περιλαμβάνει.

 1. Επιλογή Φωτογραφιών: Ο χρήστης επιλέγει τις φωτογραφίες που θέλει να εκτυπώσει από τη συλλογή του. Η πλατφόρμα υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων και μεγέθη εικόνων.
 2. Επιλογή Προϊόντων και Ρυθμίσεων: Ο χρήστης επιλέγει τον τύπο του προϊόντος (π.χ. απλή εκτύπωση, καμβάς, άλμπουμ) και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις όπως το μέγεθος, το φινίρισμα και άλλες λεπτομέρειες.
 3. Προεπισκόπηση και Επιβεβαίωση: Η πλατφόρμα παρέχει μια προεπισκόπηση της εκτύπωσης για να εξασφαλιστεί ότι όλα είναι σωστά. Ο χρήστης επιβεβαιώνει την παραγγελία και προχωρά στην πληρωμή.
 4. Εκτύπωση και Παράδοση: Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται και παραδίδονται στον χρήστη μέσα σε λίγες ημέρες, με επιλογές για γρήγορη παράδοση αν χρειαστεί.

Τμήμα 5: Τεχνολογίες Εκτύπωσης που Χρησιμοποιούνται

Το Print-Photos-Online.com χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες εκτύπωσης για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

 1. Inkjet Εκτύπωση: Η τεχνολογία Inkjet είναι ευρέως διαδεδομένη για την εκτύπωση φωτογραφιών λόγω της ακρίβειας και της δυνατότητας αναπαραγωγής ζωντανών χρωμάτων.
 2. Laser Εκτύπωση: Η laser εκτύπωση προσφέρει γρήγορη και αποδοτική εκτύπωση με υψηλή ανάλυση και εξαιρετική λεπτομέρεια.
 3. Εκτύπωση Dye-Sublimation: Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται για την εκτύπωση φωτογραφιών σε υλικά όπως ο καμβάς και το ύφασμα, προσφέροντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα και ζωντανά χρώματα.

Τμήμα 6: Προϊόντα και Υπηρεσίες του Print-Photos-Online.com

Το Print-Photos-Online.com προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη εκτύπωσης.

 1. Απλές Εκτυπώσεις Φωτογραφιών: Οι απλές εκτυπώσεις φωτογραφιών είναι η βασική υπηρεσία της πλατφόρμας, με επιλογές για διάφορα μεγέθη και φινιρίσματα (γυαλιστερό, ματ).
 2. Εκτυπώσεις σε Καμβά: Οι εκτυπώσεις σε καμβά είναι ιδανικές για τη δημιουργία έργων τέχνης από τις φωτογραφίες σας. Προσφέρονται σε διάφορα μεγέθη και μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορα εφέ και πλαίσια.
 3. Φωτογραφικά Άλμπουμ: Τα φωτογραφικά άλμπουμ επιτρέπουν τη δημιουργία προσωπικών βιβλίων με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, με επιλογές για σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο.
 4. Κορνίζες και Ειδικά Φινιρίσματα: Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από κορνίζες και ειδικά φινιρίσματα για να προσθέσετε μια επιπλέον πινελιά στις εκτυπώσεις σας.

Τμήμα 7: Εξατομίκευση και Προσαρμογή

Το Print-Photos-Online.com προσφέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης και προσαρμογής για να δημιουργήσετε μοναδικά και προσωπικά έργα.

 1. Προσαρμοσμένα Σχέδια: Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά σχεδίων και μοτίβων για να προσθέσετε στις φωτογραφίες σας, δημιουργώντας μοναδικά έργα τέχνης.
 2. Προσθήκη Κειμένου: Η δυνατότητα προσθήκης κειμένου στις φωτογραφίες σας επιτρέπει να προσθέσετε προσωπικά μηνύματα, ημερομηνίες ή άλλα σημαντικά στοιχεία.
 3. Εφέ και Φίλτρα: Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά από εφέ και φίλτρα που μπορείτε να εφαρμόσετε στις φωτογραφίες σας για να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα και στυλ.

Τμήμα 8: Οδηγίες για την Καλύτερη Δυνατή Εκτύπωση

Για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικές βασικές οδηγίες.

 1. Υψηλή Ανάλυση: Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες σας έχουν υψηλή ανάλυση για να αποφύγετε θολές ή εικονοστοιχειωμένες εκτυπώσεις.
 2. Χρωματική Διόρθωση: Χρησιμοποιήστε λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για να διορθώσετε τα χρώματα και να βελτιώσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση πριν από την εκτύπωση.
 3. Κατάλληλα Αρχεία: Χρησιμοποιήστε αρχεία εικόνας σε μορφές υψηλής ποιότητας όπως JPEG ή TIFF για καλύτερα αποτελέσματα.

Τμήμα 9: Εμπειρίες Πελατών

Οι εμπειρίες των πελατών αποτελούν έναν σημαντικό δείκτη της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει το Print-Photos-Online.com. Εδώ είναι μερικές από τις κριτικές και τις μαρτυρίες των χρηστών.

 1. Ικανοποιημένοι Πελάτες: Πολλοί πελάτες αναφέρουν την εξαιρετική ποιότητα των εκτυπώσεων και την ευκολία χρήσης της πλατφόρμας ως τα κύρια πλεονεκτήματα.
 2. Γρήγορη Παράδοση: Η γρήγορη παράδοση είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που εκτιμούν οι πελάτες, καθώς τους επιτρέπει να λαμβάνουν τις εκτυπώσεις τους μέσα σε λίγες ημέρες.
 3. Εξατομίκευση: Οι επιλογές εξατομίκευσης και προσαρμογής είναι πολύ δημοφιλείς, καθώς επιτρέπουν στους πελάτες να δημιουργούν μοναδικά και προσωπικά έργα.

Τμήμα 10: Συμπέρασμα

Η εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com είναι μια διαδικασία που συνδυάζει την ευκολία, την ποιότητα και την προσαρμοστικότητα. Από την επιλογή των φωτογραφιών μέχρι την τελική παράδοση, η πλατφόρμα προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες εκτύπωσης. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ με τις αγαπημένες σας στιγμές, είτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με καμβάδες υψηλής ποιότητας, το Print-Photos-Online.com είναι η ιδανική επιλογή.

Με τις προηγμένες τεχνολογίες εκτύπωσης, την ποικιλία προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, το Print-Photos-Online.com συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της εκτύπωσης φωτογραφιών. Εξερευνήστε τη συλλογή προϊόντων και υπηρεσιών της πλατφόρμας και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες σε αναμνήσεις που διαρκούν για πάντα.

Σχετικές Αναζητήσεις

μεγάλα μεγέθη εκτύπωσης μεγάλες φωτογραφίες φωτογραφία σε πόστερ μεγάλες εκτυπώσεις φωτογραφιών εκτυπωση φωτογραφιων print-photos-online εκτυπωση φωτογραφιων τιμη εκτύπωση φωτογραφίας εμφανιση φωτογραφιων φωτογραφείο κοντά μου εκτύπωση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών print photos εκτύπωση φωτογραφίας εκτυπώσεισ φωτογραφιών εκτυπωση φωτογραφιων απο κινητο φωτογραφιεσ εκτυπωση εκτυπωση φωτογραφιων γερμανός εκτυπωση φωτογραφιων public εκτυπωση φωτογραφιων myikona εκτυπωση φωτογραφιων online print photo εκτυπωση φωτογραφιας print on line εκτυπώσεις φωτογραφιών εκτυπωση φωτογραφιων μεγέθη φωτογραφιών εκτύπωση φωτογραφιών τιμέσ εκτυπωση φωτογραφιων μεγεθη εκτύπωση φωτογραφιών τιμή φωτογραφίασ διαστάσεισ φωτογραφιών εκτυπωση φωτογραφιων πατρα εκτυπωση φωτογραφιων τιμη γερμανοσ μεγεθοι φωτογραφιων public εκτυπωση φωτογραφιων τιμη εκτυπώσεισ κοντά μου εκτυπωση φωτογραφιων θεσσαλονικη public εκτυπωση φωτογραφιων εκτυπωση φωτογραφιων public μεγεθοσ φωτογραφιασ μεγάλα μεγέθη
ektyposi-fotografion
Μέγεθος εκτύπωσης10x15cm *κλασικό μέγεθος Είδος ΧαρτιούΓυαλιστερό
imerologio-me-fotografies_0DE9
Διαθέσιμα ΗμερολόγιαΗμερολόγιο γραφείου 15x20cm
mprelok_9041
Επιλέξτε προϊόνΚαρδιά
Ίσως σας ενδιαφέρουν
 • Δημοφιλή Προϊόντα
 • Καλύτερα σε πωλήσεις
 • Είδατε Πρόσφατα
 
 
 
Γρήγορη Αποστολή με ασφάλεια

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Ποιότητα και Ποικιλία

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς για την κατασκευή των προϊόντων μας!

Τρόποι πληρωμής

Ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής που διαθέτουμε!