Πώς λειτουργεί το Print-Photos-Online.com

1. «Ανεβάστε» τις φωτογραφίες σας στο προσωπικό σας album.

Η υπηρεσία που δίνει την δυνατότητα στα μέλη της ιστοσελίδας μας να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες φωτογραφίες τους από οποιοδήποτε υπολογιστή. Απλά «ανεβάστε» τις φωτογραφίες στον server του Print-Photos-Online.com και μοιραστείτε με τους φίλους σας τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη χωρίς καμία χρέωση!

2. Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο online φωτογραφικό εργαστήριο.

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα προς ένα, τα βήματα από την στιγμή που γίνετε μέλος & κάνετε “login” στο online φωτογραφικό εργαστήριό μας, μέχρι και την παραλαβή των φωτογραφιών σας.

Αναλυτικές πληροφορίες & video σχετικά με το πως θα ολοκληρώσετε εύκολα & γρήγορα 1 παραγγελία μπορείτε να βρείτε & στην ενότητα Νέοι Χρήστες.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη:

 • Επιλέξτε τη διάσταση που θέλετε να εκτυπωθούν οι φωτογραφίες σας (π.χ. 10×15 cm).
 • Επιλέξτε τύπο χαρτιού (γυαλιστερό ή mat).
 • Κάντε upload τις φωτογραφίες που θέλετε στο προσωπικό σας Album: «Ανεβάστε» τις φωτογραφίες σας από τον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο τις έχετε αποθηκεύσει (CD, DVD, κάρτα μνήμης, κινητό τηλέφωνο κ.α.).
 • Επιλέξτε αριθμό αντιτύπων ανά φωτογραφία.
 • Επιβεβαίωση στοιχείων παραγγελίας. Στο σημείο αυτό, εμφανίζεται μια φόρμα παραγγελιάς η οποία σας ενημερώνει για όλη την πορεία της διαδικασίας και σας υπενθυμίζει τα πιο βασικά στοιχεία όπως:
  Διάσταση εκτύπωσης φωτογραφιών. · Ποσότητα φωτογραφιών. · Τύπος χαρτιού εκτύπωσης. · Κόστος παραγγελίας.
 • Από που θέλετε να παραλάβετε τις φωτογραφίες σας; Μπορείτε να παραλάβετε τις φωτογραφίες στον χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε. Στον εργασιακό σας χώρο ή στο σπίτι, η αποστολή πόρτα – πόρτα σας επιτρέπει να παραλαμβάνετε τις φωτογραφίες όπου εσείς θέλετε χωρίς καμία μετακίνηση, μέσω υπηρεσίας Courier. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους αποστολής, μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Επιλέξτε τρόπο πληρωμής Επιλέξτε τον τρόπο που θα πληρώσετε. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Παραλαβή μηνύματος επιβεβαίωσης. Συγχαρητήρια! Μόλις παραγγείλατε τις φωτογραφίες που θέλετε να εκτυπώσετε, γρήγορα και απλά, σαν να βρισκόσασταν σε κάποιο φωτογραφικό κατάστημα. Στα αμέσως επόμενα λεπτά, θα λάβετε ένα mail όπου θα σας επιβεβαιώνει πως η παραγγελία σας παραλείφθηκε. Αυτό ήταν! Πολύ γρήγορα, εύκολα και απλά.
  Μήπως ήλθε η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που μέχρι τώρα εκτυπώνατε τις φωτογραφίες σας;