Πολύπτυχος καμβάς

polyptykhos-kambas

70.00 € - 210.00 €

Σε Απόθεμα
3x50x50cm
120.00 
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Κάνε μια ερώτηση

Χρόνοι Παράδοσης:

Εντός 5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Εκτύπωση φωτογραφίας σε πολύπτυχο καμβά από το Print-Photos-Online.com

Εκτύπωση φωτογραφίας σε πολύπτυχο καμβά από το Print-Photos-Online.com

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε σύνθεση καμβά & διακοσμήστε τον τοίχο σας με τιμές από 70,00€. Φωτογραφικός καμβάς σε άριστη ποιότητα εκτύπωσης, ζωντανά χρώματα & 1 τεράστια γκάμα μεγεθών.

Τι είναι ο καμβάς?

Ο καμβάς είναι ένα πολύ πρωτότυπο υλικό, που πάνω του μπορούμε να εκτυπώσουμε μια φωτογραφία. Είναι κάτι σαν καραβόπανο με πολλούς μικρούς πόρους. Η φωτογραφία πάνω σε καμβά παίρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή, που παραπέμπει λίγο και σε ζωγραφική. Το υλικό του καμβά είναι πολύ εύκαμπτο (δεν κάνει εύκολα σπασίματα, όπως η εκτύπωση σε φωτογραφία) και είναι το ιδανικό υλικό για τελάρωμα.

Μεγέθη εκτύπωσης σε πολύπτυχο καμβά & τιμές:

- σύνθεση με 3 καμβάδες μεγέθους 30x30cm - (πολύπτυχος καμβάς 3 x 30x30cm)

- σύνθεση με 3 καμβάδες μεγέθους 40x40cm - (πολύπτυχος καμβάς 3 x 40x40cm)

- σύνθεση με 3 καμβάδες μεγέθους 50x50cm - (πολύπτυχος καμβάς 3 x 50x50cm)

- σύνθεση με 3 καμβάδες μεγέθους 30x45cm - (πολύπτυχος καμβάς 3 x 30x45cm)

- σύνθεση με 3 καμβάδες μεγέθους 25x50cm - (πολύπτυχος καμβάς 3 x 25x50cm)

- σύνθεση με 3 καμβάδες μεγέθους 40x60cm - (πολύπτυχος καμβάς 3 x 40x60cm)

- σύνθεση με 3 καμβάδες μεγέθους 60x90cm - (πολύπτυχος καμβάς 3 x 60x90cm)

- σύνθεση με 2 καμβάδες μεγέθους 40x50cm & με 1 καμβά μεγέθους 75x50cm - (πολύπτυχος καμβάς 2 x 40x50cm + 1 x 75x50cm)

- σύνθεση με 1 καμβά μεγέθους 25x75cm, με 1 καμβά μεγέθους 40x75cm & με 1 καμβά μεγέθους 50x75cm - (πολύπτυχος καμβάς 1 x 25x75cm + 1 x 40x75cm + 1 x 50x75cm)

- σύνθεση με 2 καμβάδες μεγέθους 40x60cm & με 2 καμβάδες μεγέθους 30x90cm - (πολύπτυχος καμβάς 2 x 40x60cm + 2 x 30x90cm)

- σύνθεση με 2 καμβάδες μεγέθους 30x60cm & με 2 καμβάδες μεγέθους 30x100cm - (πολύπτυχος καμβάς 2 x 30x60cm + 2 x 30x100cm) - 200,00€

Επιλογές εκτύπωσης:

- Με τελάρο (έτοιμος για κρέμασμα): Αφού ολοκληρωθεί η εκτύπωση του καμβά, προσαρμόζεται σε τελάρο πάχους 2cm, ώστε να είναι έτοιμο για κρέμασμα στο τοίχο.

Μέσοι χρόνοι ολοκλήρωσης παραγγελιών εκτύπωσης σε καμβά:

- Εντός 5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Πολύπτυχος καμβάς από το Print-Photos-Online.com

Φωτογραφία σε καμβά

Εκτύπωση σε καμβά με τελάρο

Καμβάς σε φωτογραφία
Μέγεθος πολύπτυχου καμβά
3x50x50cm

Εκτύπωση φωτογραφίας σε πολύπτυχο καμβά

Εκτύπωση σε καμβά με τελάρο

Καμβάς σε φωτογραφία

Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε καμβά με τελάρωμα, ολοκληρώνονται εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε καμβά & δώστε 1 καινούργια έννοια στην λέξη φωτογραφία με τιμές από 8,00€. Φωτογραφικός καμβάς σε άριστη ποιότητα εκτύπωσης, ζωντανά χρώματα & 1 τεράστια γκάμα μεγεθών. Υπάρχει & η δυνατότητα τελαρώματος.

Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε καμβά, ολοκληρώνονται εντός 5 εργάσιμων ημερών & κατόπιν αποστέλλονται στους πελάτες (ή ενημερώνονται για παραλαβή από τα εργαστήρια μας).

Οι καμβάδες τυπωμένοι με φωτογραφίες έχουν μια πολύ μοναδική εμφάνιση. Στον καμβά η φωτογραφία μοιάζει σαν να είναι ζωγραφισμένη και όχι τυπωμένη. Ο καμβάς είναι ένα εύκαμπτο υλικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναβαθμίδες. Το αποτέλεσμα της φωτογραφίας στον καμβά είναι μοναδικό, καθώς δεν έχει τυπωμένη ή ζωγραφισμένη όψη, αλλά

Οι καμβάδες εκτυπωμένοι με φωτογραφίες έχουν μια πολύ μοναδική εμφάνιση, ο καμβάς έχει ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που τους κάνει να φαίνονται διαφορετικοί από τις κανονικές ψηφιακές εκτυπώσεις. Οι καμβάδες είναι ευέλικτοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βεράντες.

Οι εκτυπώσεις καμβά ζωντανεύουν το θέμα της φωτογραφίας. Το αποτέλεσμα είναι σαν η τέχνη να έχει ζωγραφιστεί με το χέρι, δίνοντάς της μια πολύ μοναδική εμφάνιση. Επειδή ο καμβάς είναι εύκαμπτος και εξαιρετικά ανθεκτικός, οι εκτυπώσεις από καμβά αποτελούν εξαιρετικές διακοσμήσεις ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως βεράντες και καταστρώματα.

Οι καμβάδες εκτυπώνονται με φωτογραφίες σε εύκαμπτο, υψηλής ποιότητας υλικό- τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

η τέχνη τυπωμένη σε καμβά είναι ιδανική για χρήση τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι σας. Με τον καμβά, μπορείτε να δείτε την τέχνη σας με έναν ενδιαφέροντα νέο τρόπο.

Οι υπηρεσίες εκτύπωσης καμβά βασίζονται στην τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, επειδή η εκτύπωση μοιάζει σαν να είναι ζωγραφισμένη.

Η κορνίζα της φωτογραφίας σας σε καμβά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε μαζί σας τις αγαπημένες σας αναμνήσεις. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ότι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τη φωτογραφία σας για πολλά χρόνια.

Οι εκτυπώσεις καμβά έχουν μοναδική εμφάνιση και προσιτή τιμή. Κάθε εκτύπωση είναι τεντωμένη στο χέρι πάνω σε ξύλινο πλαίσιο και παραδίδεται έτοιμη για ανάρτηση.

Η διαδικασία εκτύπωσης σε καμβά σας επιτρέπει να ζωντανέψετε μια εικόνα σε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους.

Ο καμβάς είναι πολύ πρωτότυπος, επειδή είναι ένα υλικό που δεν είναι αρκετά συνηθισμένο. Είναι μια επιφάνεια που έχει πολλούς μικρούς πόρους, στους οποίους το μελάνι προσκολλάται εισχωρώντας στους πόρους, έτσι ώστε να μοιάζει με πραγματική ζωγραφική.

Η εκτύπωση φωτογραφιών σε καμβά είναι μια ιδανική παραλλαγή για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας και να δημιουργήσετε μια μοναδική εσωτερική διακόσμηση. Χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο κολάζ ή παραγγείλετε τη φωτογραφία των αγαπημένων σας προσώπων τυπωμένη σε καμβά. Ή διακοσμήστε το γραφείο ή το διαμέρισμά σας με μεγάλες εκτυπώσεις σε καμβά διάσημων έργων.

Μια φωτογραφία τυπωμένη σε καμβά είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση σε σχέση με τους ακριβούς πίνακες ζωγραφικής. Χάρη στην ευκαμψία της, προσαρμόζεται όμορφα στα περιγράμματα ενός τοίχου και δεν σπάει κατά τη μεταφορά. Είναι αδύνατο να πεις με λόγια πόσο ωραίο είναι να βλέπεις μια φωτογραφία σε καμβά στο σπίτι σου. Μια φωτογραφία σε καμβά αποκτά μια νέα υψηλής ποιότητας "ζωή" και γίνεται ένα πραγματικό αντικείμενο τέχνης. Η μοναδική φωτογραφία σε καμβά σας επιτρέπει να κρατήσετε τη μνήμη των πιο αξέχαστων στιγμών και να τους δώσετε μια μορφή τέχνης που θα ξεχωρίζει και θα διακοσμεί το σπίτι σας.

Χρησιμοποιούμε προηγμένη και καινοτόμο τεχνολογία και τηρούμε αυστηρά τα υψηλότερα πρότυπα προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα πρωτότυπο και μοναδικό προϊόν. Κατά την εκτύπωση μιας φωτογραφίας σε καμβά, δουλεύουμε απευθείας από τις ψηφιακές σας φωτογραφίες που μας ανεβάζετε ή μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του αγαπημένου σας στιγμιότυπου με το κινητό σας τηλέφωνο και να μας την στείλετε.

Η εκτύπωση φωτογραφιών σε καμβά είναι μια διαδικασία κατά την οποία μια εικόνα μεταφέρεται σε υλικό καμβά, που ονομάζεται επίσης καμβάς καλλιτέχνη. Εκτός από τα τυλιγμένα υλικά καμβά ή φωτογραφικό χαρτί, η εκτύπωση φωτογραφιών σε καμβά περιλαμβάνει μια ειδική, πολύπλοκη διαδικασία. Εάν το προς εκτύπωση έργο τέχνης έχει ζώνες που είναι δύσκολο να τεντωθούν, μπορεί να προετοιμαστεί ένα προφίλ τεντώματος πριν από την εκτύπωση, προκειμένου να διευκολυνθεί η επεξεργασία και να βελτιωθεί η ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Με την εκτύπωση σε καμβά, μπορείτε να κρατήσετε την εικόνα σας για πάντα! Η φωτογραφία σας θα εκτυπωθεί σε καμβά υψηλής ποιότητας και στη συνέχεια θα τεντωθεί επαγγελματικά σε ξύλινη κορνίζα, έτοιμη να την εκθέσετε οπουδήποτε. Το τέλειο δώρο που διαρκεί για πάντα!

Σας προσφέρουμε την εκτύπωση της φωτογραφίας σας σε καμβά. Οι φωτογραφίες σε καμβά είναι πιο ενδιαφέρουσες από τις φωτογραφίες σε χαρτί. Θα θέλατε να απολαμβάνετε αναμνήσεις στους τοίχους σας; Οι φωτογραφίες τυπωμένες σε καμβά είναι πολύ πρακτικές!

Εκτύπωση φωτογραφικού καμβά, προϊόντα όπως εικόνες και πίνακες ζωγραφικής σε φωτογραφικό καμβά υψηλής ποιότητας.

Οι εκτυπώσεις σε καμβά προσφέρουν μια άλλη διάσταση στις φωτογραφίες σας. Αυτές οι εικόνες αποτυπώνουν τη στιγμή στο χρόνο με έναν πολύ πιο ενδιαφέροντα τρόπο από το να κοιτάζετε απλώς μια εικόνα σε μια τυπική εκτύπωση. Οι μεμονωμένες λεπτομέρειες μεγεθύνονται, επιτρέποντάς σας να μελετήσετε τις λεπτότερες πτυχές της φωτογραφίας σας.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και δίνουν μια νέα διάσταση στη φωτογραφία. Κατά την διαδικασία εκτύπωσης χρησιμοποιούμε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και μελάνια κορυφαίας ποιότητας για να εγγυάται εξαιρετική ποιότητα και εξαιρετικά γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Παραγγείλετε μια δική σας εκτύπωση φωτογραφίας υψηλής ποιότητας σε καμβά. Μια συλλογή εικόνων από όλο τον κόσμο που έχουν ληφθεί από τον σκληρό σας δίσκο ή την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή θα ζωντανέψει το σπίτι σας, θα φωτίσει το γραφείο σας ή θα αποτελέσει σημείο συζήτησης για τους καλεσμένους σας.Ίσως σας ενδιαφέρουν
  • Δημοφιλή Προϊόντα
  • Καλύτερα σε πωλήσεις
  • Είδατε Πρόσφατα
 
 
 
Γρήγορη Αποστολή με ασφάλεια

Αποστέλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Ποιότητα και Ποικιλία

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς για την κατασκευή των προϊόντων μας

Επιστροφές σε 7 ημέρες

Επιστροφή προβληματικών ή λάθος προϊόντων χωρίς επιβάρυνση