Καμβάς παραλληλόγραμμος & τετράγωνος

kambas-parallilogrammos-and-tetragonos

8.00 € - 140.00 €

Σε Απόθεμα
Με τελάρο έτοιμος για κρέμασμα

Με τελάρο (έτοιμος για κρέμασμα): Μπορείτε να εκτυπώσετε το αρχείο που επιθυμείτε σε καμβά με τελάρο & αφού ολοκληρωθεί η εκτύπωση, θα προσαρμοστεί σε τελάρο πάχους 2cm, ώστε να είναι έτοιμο για κρέμασμα στο τοίχο.

23.00 
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Κάνε μια ερώτηση
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα
10+
20+
30+
50+
Έκπτωση
-10.00%
-15.00%
-20.00%
-30.00%

Χρόνοι Παράδοσης:

Εντός 5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά από το Print-Photos-Online.com

Εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά από το Print-Photos-Online.com

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε καμβά & δώστε 1 καινούργια έννοια στην λέξη φωτογραφία με τιμές από 8,00€. Φωτογραφικός καμβάς σε άριστη ποιότητα εκτύπωσης, ζωντανά χρώματα & 1 τεράστια γκάμα μεγεθών. Υπάρχει & η δυνατότητα τελαρώματος.

Κάντε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες να ζωντανέψουν με την εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά από το Print-Photos-Online.com! Εκτυπώστε τις ιδιαίτερες στιγμές σας σε καμβά και κρεμάστε το οπουδήποτε για να δημιουργήσετε μια μοναδική διακόσμηση στο σπίτι σας. Οι εκτυπώσεις μας σε καμβά είναι εξαιρετικής ποιότητας, με ζωηρά χρώματα και μεγάλη γκάμα μεγεθών για να διαλέξετε. Διαλέξτε το ιδανικό για εσάς και αποκτήστε το συσκευασμένο με ασφάλεια σε προσιτή τιμή - ξεκινώντας από 8,00€! Βγάλτε τον καλλιτέχνη μέσα σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε όμορφες αναμνήσεις σήμερα!

Προσθέστε μια μοναδική καλλιτεχνική πινελιά στις αγαπημένες σας φωτογραφίες με την εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά από το Print-Photos-Online.com! Οι εκτυπώσεις μας σε καμβά υψηλής ποιότητας ζωντανεύουν τις ιδιαίτερες στιγμές σας με ζωηρά χρώματα και μεγάλη διάρκεια ζωής σε ασυναγώνιστες τιμές που ξεκινούν από 8,00€. Επιλέξτε από την τεράστια γκάμα μεγεθών μας και προσθέστε την τέλεια τελική πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Με την εύκολη στη χρήση διαδικτυακή μας υπηρεσία, απλοποιούμε τη μετατροπή οποιασδήποτε φωτογραφίας σε ένα εκπληκτικό έργο τέχνης!

Γίνετε δημιουργικοί και αναδείξτε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις! Με την εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά από το Print-Photos-Online.com, μπορείτε να μεταμορφώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε εντυπωσιακά, ζωντανά έργα τέχνης που θα δώσουν ζωή σε κάθε δωμάτιο. Οι εκτυπώσεις μας σε καμβά premium διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 8,00€, ώστε να απολαμβάνετε τη μοναδική ομορφιά της φωτογραφίας με λιγότερο κόστος.

Τι είναι ο καμβάς?

Ο καμβάς είναι ένα πολύ πρωτότυπο υλικό, που πάνω του μπορούμε να εκτυπώσουμε μια φωτογραφία. Είναι κάτι σαν καραβόπανο με πολλούς μικρούς πόρους. Η φωτογραφία πάνω σε καμβά παίρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή, που παραπέμπει λίγο και σε ζωγραφική. Το υλικό του καμβά είναι πολύ εύκαμπτο (δεν κάνει εύκολα σπασίματα, όπως η εκτύπωση σε φωτογραφία) και είναι το ιδανικό υλικό για τελάρωμα.

Κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών δεν αλλάζουμε την φορά της εκτύπωσης. Οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί όρθια, εκτυπώνονται όρθια & οι φωτογραφίες που έχουν εκτυπωθεί οριζόντια, εκτυπώνονται οριζόντια.

Στην περίπτωση κατά την οποία η φωτογραφία είναι μακρόστενη & δεν χωράει στο μέγεθος που έχει επιλέξει ο πελάτης, η φωτογραφία κροπάρεται ώστε να "χωρέσει" στο μέγεθος εκτύπωσης.

Στην περίπτωση κατά την οποία η φωτογραφία είναι τετράγωνη, τότε η εκτύπωση γίνεται σε τετράγωνο καμβά παρόμοιου μεγέθους.

Κατά την εκτύπωση της φωτογραφίας σε καμβά & εφόσον είναι αναγκαίο, προχωράμε σε χρωματική διόρθωση της φωτογραφίας, ώστε το αποτέλεσμα της εκτύπωσης να είναι το καλύτερο δυνατόν. Κατά την εκτύπωση της φωτογραφίας σε καμβά, δεν κάνουμε κανενός είδους επεξεργασία, όπως αλλαγή φόντου, απομόνωση ατόμου ή ρετούς φθορών.

Επιλογές εκτύπωσης:

- Απλός σε ρολό (χωρίς τελάρο): Μπορείτε να εκτυπώσετε τον καμβά απλό & χωρίς τελάρο, στην περίπτωση που προορίζεται να τοποθετηθεί σε κάποιο κάδρο ή κορνίζα ίδιου μεγέθους.

- Με πλαίσιο σε ρολό (χωρίς τελάρο): Μπορείτε να εκτυπώσετε τον καμβά με πλαίσιο (5 cm από κάθε πλευρά), στην περίπτωση που προορίζεται για να τελαρωθεί από σας.

- Με τελάρο (έτοιμος για κρέμασμα): Μπορείτε να εκτυπώσετε το αρχείο που επιθυμείτε σε καμβά με τελάρο & αφού ολοκληρωθεί η εκτύπωση, θα προσαρμοστεί σε τελάρο πάχους 2cm, ώστε να είναι έτοιμο για κρέμασμα στο τοίχο.

Μέσοι χρόνοι ολοκλήρωσης παραγγελιών εκτύπωσης σε καμβά:

- Εντός 5 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά από το Print-Photos-Online.com

Είδος Καμβά
Με τελάρο έτοιμος για κρέμασμα
Μέγεθος Καμβά
30x40cm
Βρείτε παρόμοια

Εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά από το Print-Photos-Online.com

Εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά

Φωτογραφία σε καμβά

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε καμβά & δώστε 1 καινούργια έννοια στην λέξη φωτογραφία με τιμές από 8,00€. Φωτογραφικός καμβάς σε άριστη ποιότητα εκτύπωσης, ζωντανά χρώματα & 1 τεράστια γκάμα μεγεθών. Υπάρχει & η δυνατότητα τελαρώματος.

Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε καμβά, ολοκληρώνονται εντός 5 εργάσιμων ημερών & κατόπιν αποστέλλονται στους πελάτες (ή ενημερώνονται για παραλαβή από τα εργαστήρια μας).

Οι καμβάδες τυπωμένοι με φωτογραφίες έχουν μια πολύ μοναδική εμφάνιση. Στον καμβά η φωτογραφία μοιάζει σαν να είναι ζωγραφισμένη και όχι τυπωμένη. Ο καμβάς είναι ένα εύκαμπτο υλικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναβαθμίδες. Το αποτέλεσμα της φωτογραφίας στον καμβά είναι μοναδικό.

Οι καμβάδες εκτυπωμένοι με φωτογραφίες έχουν μια πολύ μοναδική εμφάνιση, ο καμβάς έχει ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που τους κάνει να φαίνονται διαφορετικοί από τις κανονικές ψηφιακές εκτυπώσεις. Οι καμβάδες είναι ευέλικτοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βεράντες.

Οι εκτυπώσεις καμβά ζωντανεύουν το θέμα της φωτογραφίας. Το αποτέλεσμα είναι σαν η τέχνη να έχει ζωγραφιστεί με το χέρι, δίνοντάς της μια πολύ μοναδική εμφάνιση. Επειδή ο καμβάς είναι εύκαμπτος και εξαιρετικά ανθεκτικός, οι εκτυπώσεις από καμβά αποτελούν εξαιρετικές διακοσμήσεις ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως βεράντες και καταστρώματα.

Οι καμβάδες εκτυπώνονται με φωτογραφίες σε εύκαμπτο, υψηλής ποιότητας υλικό- τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

η τέχνη τυπωμένη σε καμβά είναι ιδανική για χρήση τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι σας. Με τον καμβά, μπορείτε να δείτε την τέχνη σας με έναν ενδιαφέροντα νέο τρόπο.

Οι υπηρεσίες εκτύπωσης καμβά βασίζονται στην τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, επειδή η εκτύπωση μοιάζει σαν να είναι ζωγραφισμένη.

Η κορνίζα της φωτογραφίας σας σε καμβά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε μαζί σας τις αγαπημένες σας αναμνήσεις. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ότι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τη φωτογραφία σας για πολλά χρόνια.

Οι εκτυπώσεις καμβά έχουν μοναδική εμφάνιση και προσιτή τιμή. Κάθε εκτύπωση είναι τεντωμένη στο χέρι πάνω σε ξύλινο πλαίσιο και παραδίδεται έτοιμη για ανάρτηση.

Η διαδικασία εκτύπωσης σε καμβά σας επιτρέπει να ζωντανέψετε μια εικόνα σε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους.

Ο καμβάς είναι πολύ πρωτότυπος, επειδή είναι ένα υλικό που δεν είναι αρκετά συνηθισμένο. Είναι μια επιφάνεια που έχει πολλούς μικρούς πόρους, στους οποίους το μελάνι προσκολλάται εισχωρώντας στους πόρους, έτσι ώστε να μοιάζει με πραγματική ζωγραφική.

Η εκτύπωση φωτογραφιών σε καμβά είναι μια ιδανική παραλλαγή για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας και να δημιουργήσετε μια μοναδική εσωτερική διακόσμηση. Χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο κολάζ ή παραγγείλετε τη φωτογραφία των αγαπημένων σας προσώπων τυπωμένη σε καμβά. Ή διακοσμήστε το γραφείο ή το διαμέρισμά σας με μεγάλες εκτυπώσεις σε καμβά διάσημων έργων.

Μια φωτογραφία τυπωμένη σε καμβά είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση σε σχέση με τους ακριβούς πίνακες ζωγραφικής. Χάρη στην ευκαμψία της, προσαρμόζεται όμορφα στα περιγράμματα ενός τοίχου και δεν σπάει κατά τη μεταφορά. Είναι αδύνατο να πεις με λόγια πόσο ωραίο είναι να βλέπεις μια φωτογραφία σε καμβά στο σπίτι σου. Μια φωτογραφία σε καμβά αποκτά μια νέα υψηλής ποιότητας "ζωή" και γίνεται ένα πραγματικό αντικείμενο τέχνης. Η μοναδική φωτογραφία σε καμβά σας επιτρέπει να κρατήσετε τη μνήμη των πιο αξέχαστων στιγμών και να τους δώσετε μια μορφή τέχνης που θα ξεχωρίζει και θα διακοσμεί το σπίτι σας.

Χρησιμοποιούμε προηγμένη και καινοτόμο τεχνολογία και τηρούμε αυστηρά τα υψηλότερα πρότυπα προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα πρωτότυπο και μοναδικό προϊόν. Κατά την εκτύπωση μιας φωτογραφίας σε καμβά, δουλεύουμε απευθείας από τις ψηφιακές σας φωτογραφίες που μας ανεβάζετε ή μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του αγαπημένου σας στιγμιότυπου με το κινητό σας τηλέφωνο και να μας την στείλετε.

Η εκτύπωση φωτογραφιών σε καμβά είναι μια διαδικασία κατά την οποία μια εικόνα μεταφέρεται σε υλικό καμβά, που ονομάζεται επίσης καμβάς καλλιτέχνη. Εκτός από τα τυλιγμένα υλικά καμβά ή φωτογραφικό χαρτί, η εκτύπωση φωτογραφιών σε καμβά περιλαμβάνει μια ειδική, πολύπλοκη διαδικασία. Εάν το προς εκτύπωση έργο τέχνης έχει ζώνες που είναι δύσκολο να τεντωθούν, μπορεί να προετοιμαστεί ένα προφίλ τεντώματος πριν από την εκτύπωση, προκειμένου να διευκολυνθεί η επεξεργασία και να βελτιωθεί η ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Με την εκτύπωση σε καμβά, μπορείτε να κρατήσετε την εικόνα σας για πάντα! Η φωτογραφία σας θα εκτυπωθεί σε καμβά υψηλής ποιότητας και στη συνέχεια θα τεντωθεί επαγγελματικά σε ξύλινη κορνίζα, έτοιμη να την εκθέσετε οπουδήποτε. Το τέλειο δώρο που διαρκεί για πάντα!

Σας προσφέρουμε την εκτύπωση της φωτογραφίας σας σε καμβά. Οι φωτογραφίες σε καμβά είναι πιο ενδιαφέρουσες από τις φωτογραφίες σε χαρτί. Θα θέλατε να απολαμβάνετε αναμνήσεις στους τοίχους σας; Οι φωτογραφίες τυπωμένες σε καμβά είναι πολύ πρακτικές!

Εκτύπωση φωτογραφικού καμβά, προϊόντα όπως εικόνες και πίνακες ζωγραφικής σε φωτογραφικό καμβά υψηλής ποιότητας.

Οι εκτυπώσεις σε καμβά προσφέρουν μια άλλη διάσταση στις φωτογραφίες σας. Αυτές οι εικόνες αποτυπώνουν τη στιγμή στο χρόνο με έναν πολύ πιο ενδιαφέροντα τρόπο από το να κοιτάζετε απλώς μια εικόνα σε μια τυπική εκτύπωση. Οι μεμονωμένες λεπτομέρειες μεγεθύνονται, επιτρέποντάς σας να μελετήσετε τις λεπτότερες πτυχές της φωτογραφίας σας.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και δίνουν μια νέα διάσταση στη φωτογραφία. Κατά την διαδικασία εκτύπωσης χρησιμοποιούμε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και μελάνια κορυφαίας ποιότητας για να εγγυάται εξαιρετική ποιότητα και εξαιρετικά γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Παραγγείλετε μια δική σας εκτύπωση φωτογραφίας υψηλής ποιότητας σε καμβά. Μια συλλογή εικόνων από όλο τον κόσμο που έχουν ληφθεί από τον σκληρό σας δίσκο ή την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή θα ζωντανέψει το σπίτι σας, θα φωτίσει το γραφείο σας ή θα αποτελέσει σημείο συζήτησης για τους καλεσμένους σας.

Ίσως σας ενδιαφέρουν
  • Δημοφιλή Προϊόντα
  • Καλύτερα σε πωλήσεις
  • Είδατε Πρόσφατα
 
 
 
Γρήγορη Αποστολή με ασφάλεια

Αποστέλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Ποιότητα και Ποικιλία

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς για την κατασκευή των προϊόντων μας

Επιστροφές σε 7 ημέρες

Επιστροφή προβληματικών ή λάθος προϊόντων χωρίς επιβάρυνση