Εκτύπωση φωτογραφιών

ektyposi-fotografion_B151

0.12 € - 5.00 €

Σε Απόθεμα
Χωρίς Περιθώριο

Πρόκειται για το κλασικό μέγεθος εκτύπωσης, ιδανικό για τους περισσότερους τύπους άλμπουμ & κορνίζας.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 τύπων χαρτιού:

– Γυαλιστερό

– Ματ

0.14 
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Κάνε μια ερώτηση
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα
500+
1000+
2000+
5000+
Έκπτωση
-5.00%
-10.00%
-15.00%
-20.00%

Χρόνοι Παράδοσης:

Εντός 2 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com

Εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com -
Εκτυπώστε σε φωτογραφικό χαρτί, γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό & σε όλα τα μεγέθη! Με ασυναγώνιστη ποιότητα χρωμάτων & φιλικές τιμές από 0,12€! Με παραλαβή στον χώρο σας ή από τα εργαστήρια μας! Η εκτύπωση των φωτογραφιών έγινε πλέον διασκέδαση! Το φωτογραφειό κοντά μου είναι στην οθόνη του κινητού μου ή του υπολογιστή μου & το άλμπουμ φωτογραφιών μου θα είναι έτοιμο σε 2 εργάσιμες μέρες.

Διαθέσιμα μεγέθη εκτύπωσης:

– 9x13cm
– 10x15cm (σύνηθες μέγεθος εκτύπωσης)
– 13x18cm
– 15x21cm
– 20x25cm
– 20x30cm
– 24x30cm
– 25x38cm
– 6άδα βιβλιαρίου

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 τύπων χαρτιού:

– Γυαλιστερό (σε συγκεκριμένα μεγέθη)
– Ματ
– Silk (σε συγκεκριμένα μεγέθη)

Επιλογή Τρόπου Εκτύπωσης

Κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών δεν αλλάζουμε την φορά της εκτύπωσης. Οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί όρθια, εκτυπώνονται όρθια & οι φωτογραφίες που έχουν εκτυπωθεί οριζόντια, εκτυπώνονται οριζόντια. Όλες οι εκτυπώσεις γίνονται με την βοήθεια του προγράμματος της Fuji, όπου αναλαμβάνει & τυχών χρωματικές διορθώσεις. Στην περίπτωση κατά την οποία ο πελάτης δεν επιθυμεί να κάνουμε χρωματικές διορθώσεις, μπορεί να το επισημάνει στα σχόλια της παραγγελίας του.

α. Χωρίς Πλαίσιο (Fill-in)

Πρόκειται για το συνηθισμένο τρόπο εκτύπωσης φωτογραφιών. Κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών πάντα κόβεται θέμα στις άκρες. Συνήθως το θέμα που κόβεται είναι ανεπαίσθητο & δεν φαίνεται.

Όμως στις περιπτώσεις κατά τις οποίες κόβεται πολύτιμο θέμα (π.χ. κεφάλια – πόδια), τότε προσθέτουμε λευκό περιθώριο στις 2 άκρες, ώστε να μην χαθεί το πολύτιμο θέμα. Όλες οι τετράγωνες φωτογραφίες εκτυπώνονται με λευκό περιθώριο στις 2 άκρες, ώστε να μην χαθεί το πολύτιμο θέμα.

Γενικότερα κατά την λήψη των φωτογραφιών προτείνεται, ο φωτογράφος να αφήνει περιθώριο & το θέμα που φωτογραφίζεται να έχει πάντα λίγο “αέρα”, για να μην χάνετε πολύτιμο περιεχόμενο.

Εκτύπωση φωτογραφίας χωρίς περιθώριο

Εκτύπωση φωτογραφίας χωρίς περιθώριο

β. Με Πλαίσιο (φωτογραφία με λευκό περιθώριο σε όλες τις πλευρές)

Πρόκειται για την γνωστή σε όλους φωτογραφία με πλαίσιο. Χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, θα επισημάνουμε ότι και στην περίπτωση της φωτογραφίας με πλαίσιο, κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών πάντα κόβεται θέμα στις άκρες. 

Όμως στις περιπτώσεις κατά τις οποίες κόβεται πολύτιμο θέμα (π.χ. κεφάλια – πόδια), τότε προσθέτουμε περισσότερο περιθώριο στις 2 άκρες, ώστε να μην χαθεί το πολύτιμο θέμα.

Εκτύπωση φωτογραφίας με λευκό περιθώριο περιθώριο

Εκτύπωση φωτογραφίας με λευκό περιθώριο περιθώριο

γ. Να μην κόβει θέμα (Με περιθώριο σε 2 πλευρές για να μην κόβει καθόλου θέμα η φωτογραφία – Fit-in)

Είναι η περίπτωση κατά την οποία το φωτογραφικό θέμα εκτυπώνεται αυτούσιο και χωρίς να κοπεί τίποτα. Για να επιτευχθεί αυτό, οι 2 πλευρές της φωτογραφίας είναι με λευκό περιθώριο.

Η επιλογή εκτύπωσης “να μην κόβει θέμα”, προτείνεται σε περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πελάτης επιθυμεί να μην κοπεί καθόλου θέμα από την φωτογραφία (π.χ. φωτογραφίες με κείμενα ή τετράγωνες φωτογραφίες)

Εκτύπωση φωτογραφίας χωρίς να κόβει θέμα

Εκτύπωση φωτογραφίας χωρίς να κόβει θέμα

Ακριβείς διαστάσεις φωτογραφικών μεγεθών

Τα κλασικά φωτογραφικά μεγέθη για εκτύπωση έχουν ως εξής:

09×13 – 08,90 x 12,70cm 

10×15 – 10,20 x 15,20cm 

13×18 – 12,70 x 18,10cm 

15×21 – 15,20 x 21,00cm (στο χαρτί silk το ακριβές μέγεθος είναι 15,20 x 20,30cm) 

20×25 – 20,30 x 25,40cm 

20×30 – 20,30 x 30,50cm 

24×30 – 25,40 x 30,50cm 

25×38 – 25,40 x 38,10cm

Χρήσιμες συμβουλές:

1. Όλα τα μεγέθη αφορούν ανάλυση 300dpi 2. Το κροπάρισμα των φωτογραφιών δεν είναι απαραίτητο, η εκτύπωση των φωτογραφιών γίνεται με τους παραπάνω τρόπους & πρακτικές. Αν επιθυμείτε να κροπάρετε τα αρχεία σας, ώστε να γνωρίζεται επακριβώς την εκτυπώσιμη επιφάνεια, μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο στο photoshop, να πάρετε το crop tool και να ορίσετε width και height σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα. Μονάδα μέτρησης cm και 300dpi pixels/inch. 3. Το μικρότερο μέγεθος εκτύπωσης που διαθέτουμε είναι 9x13cm. Για μεγέθη μικρότερα από 9x13cm, θα πρέπει μέσω του photoshop να ορίσετε στο αρχείο το μέγεθος που θέλετε (με το crop tool να ορίσετε π.χ. 5×7cm – 6×9cm – 7×10cm κ.τ.λ.) και μετά να προσθέσετε στο αρχείο έναν καμβά σε μέγεθος π.χ. 8,9×12,7cm για να μπορέσει να εκτυπωθεί σε χαρτί 9x13cm. Με τον ίδιο τρόπο βάζουμε π.χ. μία 13x18cm (ορίζουμε 12,7×18,1) σε μία 15×21cm (καμβάς μεγέθους 15,2×21,0cm). 4. Για μεγέθη 30x40cm και μεγαλύτερα και εκτύπωση σε πόστερ ή καμβά, ορίζετε ακριβώς το μέγεθος που επιθυμείτε π.χ. για 40×50 ορίζετε 40x50cm 300dpi pixels/inch.

Μέσοι χρόνοι ολοκλήρωσης παραγγελιών εκτύπωσης σε φωτογραφία:

– Εντός 2 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com

Μέγεθος εκτύπωσης
10x15cm *κλασικό μέγεθος
Είδος Χαρτιού
Ματ
Τρόπος Εκτύπωσης
Χωρίς Περιθώριο
Βρείτε παρόμοια

Εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com

Εμφάνιση φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com

Φωτογραφείο κοντά μου

Εκτύπωση φωτογραφίας σε 3 απλά βήματα - άλμπουμ φωτογραφιών

Εκτυπώστε σε φωτογραφικό χαρτί, γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό & σε όλα τα μεγέθη! Με ασυναγώνιστη ποιότητα χρωμάτων & φιλικές τιμές από 0,12€! Με παραλαβή στον χώρο σας ή από τα εργαστήρια μας! Η εκτύπωση των φωτογραφιών έγινε πλέον διασκέδαση! Το φωτογραφειό κοντά μου είναι στην οθόνη του κινητού μου ή του υπολογιστή μου & το άλμπουμ φωτογραφιών μου θα είναι έτοιμο σε 2 εργάσιμες μέρες.

Η εκτύπωση φωτογραφιών στο Print-Photos-Online.com δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να εκτυπώσετε σε φωτογραφικό χαρτί, γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό και σε όλα τα μεγέθη. Με ασυναγώνιστη ποιότητα χρωμάτων και φιλικές τιμές από 0,12€, η εκτύπωση φωτογραφιών έχει γίνει διασκέδαση!

Εκτυπώστε φωτογραφίες σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας σε όλα τα μεγέθη! Καλύτερη ποιότητα χρώματος μόνο με 0,12€ ανά φωτογραφία! Επιλέξτε ανάμεσα σε γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό χαρτί και αρχίστε να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας μέσω του Print-Photos-Online.com. Η παραγγελία δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη με τη φιλική μας ομάδα να σας βοηθάει!!!

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε διαφορετικούς τύπους φωτογραφικού χαρτιού: γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό. Επιλέξτε το μέγεθος και την ποιότητα χρώματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας! Η καλύτερη δυνατή ποιότητα, τιμή και εξυπηρέτηση στον τομέα των εκτυπώσεων φωτογραφιών. Χρησιμοποιούμε μόνο την καλύτερη ποιότητα φωτογραφικού χαρτιού.

Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας στο Print-Photos-Online.com. Είτε δημιουργείτε photobooks για την οικογένεια και τους φίλους σας, είτε θέλετε να παραγγείλετε εκτυπώσεις των αγαπημένων σας φωτογραφιών, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν.

Δημιουργήστε photobooks με online παραγγελία ή δημιουργήστε το δικό σας τέλειο mousepad, παζλ και πολλά άλλα στο Print-Photos-Online.com. Είτε θέλετε να εκτυπώσετε μεμονωμένες φωτογραφίες είτε να δημιουργήσετε ένα photobook ή ημερολόγιο από την αρχή, η ιστοσελίδα μας σας διευκολύνει. Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, στυλ και φινιρισμάτων χαρτιού και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας χρησιμοποιώντας Paypal ή πιστωτική κάρτα.

Το υπερσύγχρονο λογισμικό μας σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας photobooks με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού σας. Δεσμευόμαστε να κάνουμε την εκτύπωση φωτογραφιών απλή και εύκολη - απλά επιλέξτε το μέγεθος του photobook, το θέμα και το στυλ σας και στη συνέχεια ετοιμαστείτε για μια υπέροχη εμπειρία!


Ίσως σας ενδιαφέρουν
  • Δημοφιλή Προϊόντα
  • Καλύτερα σε πωλήσεις
  • Είδατε Πρόσφατα
 
 
 
Γρήγορη Αποστολή με ασφάλεια

Αποστέλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Ποιότητα και Ποικιλία

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς για την κατασκευή των προϊόντων μας

Επιστροφές σε 7 ημέρες

Επιστροφή προβληματικών ή λάθος προϊόντων χωρίς επιβάρυνση