Εκτύπωση φωτογραφιών

ektyposi-fotografion

0.12 € - 5.00 €

Σε Απόθεμα
Χωρίς Περιθώριο

Πρόκειται για το κλασικό μέγεθος εκτύπωσης, ιδανικό για τους περισσότερους τύπους άλμπουμ & κορνίζας.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 τύπων χαρτιού:

– Γυαλιστερό

– Ματ

0.14 
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Κάνε μια ερώτηση
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα
500+
1000+
2000+
5000+
Έκπτωση
-5.00%
-10.00%
-15.00%
-20.00%

Χρόνοι Παράδοσης:

Εντός 2 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com

Εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com -
Εκτυπώστε σε φωτογραφικό χαρτί, γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό & σε όλα τα μεγέθη! Με ασυναγώνιστη ποιότητα χρωμάτων & φιλικές τιμές από 0,12€! Με παραλαβή στον χώρο σας ή από τα εργαστήρια μας! Η εκτύπωση των φωτογραφιών έγινε πλέον διασκέδαση! Το φωτογραφειό κοντά μου είναι στην οθόνη του κινητού μου ή του υπολογιστή μου & το άλμπουμ φωτογραφιών μου θα είναι έτοιμο σε 2 εργάσιμες μέρες.

Διαθέσιμα μεγέθη εκτύπωσης:

– 9x13cm
– 10x15cm (σύνηθες μέγεθος εκτύπωσης)
– 13x18cm
– 15x21cm
– 20x25cm
– 20x30cm
– 24x30cm
– 25x38cm
– 6άδα βιβλιαρίου

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 τύπων χαρτιού:

– Γυαλιστερό (σε συγκεκριμένα μεγέθη)
– Ματ
– Silk (σε συγκεκριμένα μεγέθη)

Επιλογή Τρόπου Εκτύπωσης

Κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών δεν αλλάζουμε την φορά της εκτύπωσης. Οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί όρθια, εκτυπώνονται όρθια & οι φωτογραφίες που έχουν εκτυπωθεί οριζόντια, εκτυπώνονται οριζόντια.

Όλες οι εκτυπώσεις γίνονται με την βοήθεια του προγράμματος της Fuji, όπου αναλαμβάνει & τις χρωματικές διορθώσεις.

Στην περίπτωση κατά την οποία ο πελάτης δεν επιθυμεί να κάνουμε χρωματικές διορθώσεις, μπορεί να το επισημάνει στα σχόλια της παραγγελίας του.

α. Χωρίς Πλαίσιο (Fill-in)

Πρόκειται για το συνηθισμένο τρόπο εκτύπωσης φωτογραφιών. Κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών πάντα κόβεται θέμα στις άκρες. Συνήθως το θέμα που κόβεται είναι ανεπαίσθητο & δεν φαίνεται.

Όμως στις περιπτώσεις κατά τις οποίες κόβεται πολύτιμο θέμα (π.χ. κεφάλια – πόδια), τότε προσθέτουμε λευκό περιθώριο στις 2 άκρες, ώστε να μην χαθεί το πολύτιμο θέμα. Όλες οι τετράγωνες φωτογραφίες εκτυπώνονται με λευκό περιθώριο στις 2 άκρες, ώστε να μην χαθεί το πολύτιμο θέμα.

Γενικότερα κατά την λήψη των φωτογραφιών προτείνεται, ο φωτογράφος να αφήνει περιθώριο & το θέμα που φωτογραφίζεται να έχει πάντα λίγο “αέρα”, για να μην χάνετε πολύτιμο περιεχόμενο.

Εκτύπωση φωτογραφίας χωρίς περιθώριο

Εκτύπωση φωτογραφίας χωρίς περιθώριο

β. Με Πλαίσιο (φωτογραφία με λευκό περιθώριο σε όλες τις πλευρές)

Πρόκειται για την γνωστή σε όλους φωτογραφία με πλαίσιο. Χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, θα επισημάνουμε ότι και στην περίπτωση της φωτογραφίας με πλαίσιο, κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών πάντα κόβεται θέμα στις άκρες. 

Όμως στις περιπτώσεις κατά τις οποίες κόβεται πολύτιμο θέμα (π.χ. κεφάλια – πόδια), τότε προσθέτουμε περισσότερο περιθώριο στις 2 άκρες, ώστε να μην χαθεί το πολύτιμο θέμα.

Εκτύπωση φωτογραφίας με λευκό περιθώριο περιθώριο

Εκτύπωση φωτογραφίας με λευκό περιθώριο περιθώριο

γ. Να μην κόβει θέμα (Με περιθώριο σε 2 πλευρές για να μην κόβει καθόλου θέμα η φωτογραφία – Fit-in)

Είναι η περίπτωση κατά την οποία το φωτογραφικό θέμα εκτυπώνεται αυτούσιο και χωρίς να κοπεί τίποτα. Για να επιτευχθεί αυτό, οι 2 πλευρές της φωτογραφίας είναι με λευκό περιθώριο.

Η επιλογή εκτύπωσης “να μην κόβει θέμα”, προτείνεται σε περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πελάτης επιθυμεί να μην κοπεί καθόλου θέμα από την φωτογραφία (π.χ. φωτογραφίες με κείμενα ή τετράγωνες φωτογραφίες)

Εκτύπωση φωτογραφίας χωρίς να κόβει θέμα

Εκτύπωση φωτογραφίας χωρίς να κόβει θέμα

Ακριβείς διαστάσεις φωτογραφικών μεγεθών

Τα κλασικά φωτογραφικά μεγέθη για εκτύπωση έχουν ως εξής:

09×13 – 08,90 x 12,70cm 

10×15 – 10,20 x 15,20cm 

13×18 – 12,70 x 18,10cm 

15×21 – 15,20 x 21,00cm (στο χαρτί silk το ακριβές μέγεθος είναι 15,20 x 20,30cm) 

20×25 – 20,30 x 25,40cm 

20×30 – 20,30 x 30,50cm 

24×30 – 25,40 x 30,50cm 

25×38 – 25,40 x 38,10cm

Χρήσιμες συμβουλές:

1. Όλα τα μεγέθη αφορούν ανάλυση 300dpi 2. Το κροπάρισμα των φωτογραφιών δεν είναι απαραίτητο, η εκτύπωση των φωτογραφιών γίνεται με τους παραπάνω τρόπους & πρακτικές. Αν επιθυμείτε να κροπάρετε τα αρχεία σας, ώστε να γνωρίζεται επακριβώς την εκτυπώσιμη επιφάνεια, μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο στο photoshop, να πάρετε το crop tool και να ορίσετε width και height σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα. Μονάδα μέτρησης cm και 300dpi pixels/inch. 3. Το μικρότερο μέγεθος εκτύπωσης που διαθέτουμε είναι 9x13cm. Για μεγέθη μικρότερα από 9x13cm, θα πρέπει μέσω του photoshop να ορίσετε στο αρχείο το μέγεθος που θέλετε (με το crop tool να ορίσετε π.χ. 5×7cm – 6×9cm – 7×10cm κ.τ.λ.) και μετά να προσθέσετε στο αρχείο έναν καμβά σε μέγεθος π.χ. 8,9×12,7cm για να μπορέσει να εκτυπωθεί σε χαρτί 9x13cm. Με τον ίδιο τρόπο βάζουμε π.χ. μία 13x18cm (ορίζουμε 12,7×18,1) σε μία 15×21cm (καμβάς μεγέθους 15,2×21,0cm). 4. Για μεγέθη 30x40cm και μεγαλύτερα και εκτύπωση σε πόστερ ή καμβά, ορίζετε ακριβώς το μέγεθος που επιθυμείτε π.χ. για 40×50 ορίζετε 40x50cm 300dpi pixels/inch.

Μέσοι χρόνοι ολοκλήρωσης παραγγελιών εκτύπωσης σε φωτογραφία:

– Εντός 2 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com

Εκτύπωση Φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com

Εισαγωγή

Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι ένας τρόπος να αποτυπώσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές και να διατηρήσουμε τις αναμνήσεις ζωντανές. Με την τεχνολογία που εξελίσσεται συνεχώς, η εκτύπωση φωτογραφιών έχει γίνει ευκολότερη και πιο προσβάσιμη από ποτέ. Σε αυτό το κείμενο, θα εξετάσουμε την εμπειρία της εκτύπωσης φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com.

Ποιότητα και ποικιλία

Το Print-Photos-Online.com είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα εκτύπωσης φωτογραφιών που προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για τους χρήστες της. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να εκτυπώσετε μια μοναδική φωτογραφία, ένα άλμπουμ ή ακόμη και ένα κολάζ, το Print-Photos-Online.com έχει τις απαραίτητες επιλογές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Με εκτυπωτές υψηλής ποιότητας και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών εκτύπωσης, το Print-Photos-Online.com διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σας θα αποκτήσουν ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες.

Ευκολία χρήσης

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Print-Photos-Online.com είναι η ευκολία χρήσης της πλατφόρμας. Ο ιστότοπος προσφέρει μια φιλική περιβάλλοντα για τον χρήστη, όπου μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας με ένα απλό κλικ. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές επεξεργασίας και προσαρμογής που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια και διατάξεις για τις φωτογραφίες σας. Αφού ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο και το μέγεθος της εκτύπωσης και να παραγγείλετε τις φωτογραφίες σας μέσα σε μερικά απλά βήματα.

Αξιοπιστία και ασφάλεια

Όταν παραγγέλνετε φωτογραφίες μέσω του Print-Photos-Online.com, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες και οι φωτογραφίες σας θα παραμείνουν ασφαλείς και προστατευμένες. Η πλατφόρμα λαμβάνει σοβαρά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και χρησιμοποιεί ασφαλείς μεθόδους μετάδοσης και αποθήκευσης. Επιπλέον, οι εκτυπώσεις φωτογραφιών παράγονται με προσοχή και ποιότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα λάβετε το προϊόν που αξίζετε.

Παράδοση και εξυπηρέτηση πελατών

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας εκτύπωσης φωτογραφιών είναι η παράδοση των προϊόντων και η εξυπηρέτηση πελατών. Το Print-Photos-Online.com παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες παράδοσης σε διάφορες περιοχές. Αντιμετωπίζουν τις παραγγελίες σας με επαγγελματισμό και σεβασμό, βεβαιώνοντας ότι οι φωτογραφίες σας φθάνουν έγκαιρα και σε άριστη κατάσταση. Επίσης, η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι εξαιρετική, διαθέτοντας ένα φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό που είναι διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Συμπεράσματα

Η εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν τις αναμνήσεις τους ζωντανές και να απολαύσουν μια ποιοτική εμπειρία εκτύπωσης. Με την ποικιλία των επιλογών, την ευκολία χρήσης, την αξιοπιστία και την προσιτή τιμή, το Print-Photos-Online.com προσφέρει έναν αξιόπιστο τρόπο να αποτυπώσετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να δημιουργήσετε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας. Αξιοποιήστε την ευκαιρία και αφήστε το Print-Photos-Online.com να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε πραγματικά αξέχαστες αναμνήσεις.

Εκτύπωση φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com

Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι μια δραστηριότητα που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Η δυνατότητα να μετατρέψουμε την ψηφιακή μας κάμερα σε ένα φορητό φιλμ, καθώς και η ύπαρξη φθηνών εκτυπωτών, έχουν συμβάλλει σε αυτό το φαινόμενο. Ωστόσο, παρά τις δυνατότητες αυτές, η επιλογή του σωστού εκτυπωτικού κέντρου αποτελεί ακόμη μια πρόκληση για τους καταναλωτές. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την ιστοσελίδα Print-Photos-Online.com, μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες επιλογές για την εκτύπωση φωτογραφιών.

Ποιοι είναι οι λόγοι για να επιλέξετε το Print-Photos-Online.com;

Οι λόγοι για να επιλέξετε το Print-Photos-Online.com είναι πολλοί και διάφοροι. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τους εξής:

Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης: Το Print-Photos-Online.com διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες εκτύπωσης που εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και αντοχή στις φωτογραφίες σας. Αυτό σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις θα διατηρούν τη φυσικότητα και την αισθητική του πρωτότυπου αρχείου.

Πλούσια ποικιλία επιλογών: Στο Print-Photos-Online.com μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σε μέγεθος, υλικό και φινίρισμα. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τον προσωπικό σας γούστο.

Γρήγορη παράδοση: Στο Print-Photos-Online.com, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται πολύ γρήγορα. Ανάλογα με την επιλογή σας, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να κυμαίνεται από μερικές ημέρες έως και λίγες ώρες.

Εύκολη επεξεργασία: Το Print-Photos-Online.com προσφέρει στους χρήστες του μια πολύ φιλική για τον χρήστη πλατφόρμα, που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη επεξεργασία των φωτογραφιών.

Σε αυτά τα πεδία, το Print-Photos-Online.com αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την εκτύπωση των δικών σας φωτογραφιών. 

Ποιοι είναι οι τρόποι παραγγελίας στο Print-Photos-Online.com;

Η παραγγελία στο Print-Photos-Online.com είναι πολύ εύκολη. Καταρχήν, πρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να εκτυπώσετε, τα οποία μπορούν να είναι φωτογραφίες ή αφίσες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος, το υλικό και το φινίρισμα των προϊόντων σας. Αφού επιλέξετε τα χαρακτηριστικά της εκτύπωσης, πρέπει να ανεβάσετε τα αρχεία των φωτογραφιών σας στην πλατφόρμα της ιστοσελίδας.

Τέλος, πρέπει να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, εισάγοντας τα στοιχεία πληρωμής και τις πληροφορίες παράδοσης σας. Η πλατφόρμα του Print-Photos-Online.com είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη, οπότε η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη. 

Ποια είναι τα κόστη εκτύπωσης στο Print-Photos-Online.com;

Τα κόστη εκτύπωσης στο Print-Photos-Online.com εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος, το υλικό και το φινίρισμα των προϊόντων σας. Ωστόσο, το Print-Photos-Online.com προσφέρει και πολλές προσφορές και έκπτωση, που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους εκτύπωσης. 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη του Print-Photos-Online.com;

Το Print-Photos-Online.com προσφέρει μια εξαιρετική πελατειακή υποστήριξη. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ή αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Print-Photos-Online.com μέσω τηλεφώνου ή email. Το προσωπικό της εταιρείας θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και να απαντήσετε σε κάθε ερώτησή σας.

Συμπερασματικά, το Print-Photos-Online.com είναι μια αξιόπιστη και εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εκτυπώσουν τις δικές τους φωτογραφίες. Με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Print-Photos-Online.com, οι φωτογραφίες σας θα λάμψουν και θα διατηρήσουν την ομορφιά τους για πολλά χρόνια.

Καλωσορίσατε στο Print-Photos-Online.com, τον προορισμό σας για όλες τις ανάγκες εκτύπωσης φωτογραφιών! Είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος είτε απλά λάτρης της φωτογραφίας, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να αναδείξετε τις αγαπημένες σας στιγμές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανακαλύψτε την πληθώρα των υπηρεσιών μας, από εκτυπώσεις φωτογραφιών σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας μέχρι τη δημιουργία προσαρμοσμένων φωτογραφικών βιβλίων και παζλ. Είτε θέλετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με ένα κομψό καμβά είτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δώρο με μια φωτογραφία σε κούπα ή πορσελάνη, εδώ θα βρείτε την ιδανική λύση για εσάς.

Η διαδικτυακή μας πλατφόρμα σας προσφέρει ευκολία και άνεση. Μεριμνούμε για την αψεγάδιαστη εκτύπωση και την παράδοση των προϊόντων σας, ενώ εσείς απλά απολαμβάνετε το αποτέλεσμα. Επιπλέον, με την ποικιλία των επιλογών μας, μπορείτε να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας και να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας με τον δικό σας τρόπο.

Επισκεφθείτε το Print-Photos-Online.com σήμερα και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε πραγματικά αξέχαστα αναμνηστικά. Αφήστε μας να φροντίσουμε για την εκτύπωση, ενώ εσείς απλά απολαμβάνετε το αποτέλεσμα. Αναβιώστε τις στιγμές σας και δημιουργήστε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας.

Καλώς ήρθατε στο Print-Photos-Online.com!

Στο Print-Photos-Online.com, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να διατηρείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ζωντανές και προσβάσιμες. Μέσα από την πλατφόρμα μας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε ποικίλα μεγέθη και υλικά, εξασφαλίζοντας έτσι την ανθεκτικότητα και την ποιότητα που αξίζουν.

Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι η καρδιά του έργου μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε παραγγελία. Από τις καθημερινές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας μέχρι τις ειδικές στιγμές όπως τα γάμους και τα γενέθλια, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αναμνήσεις σας σε πραγματικά αξέχαστες.

Αναζητάτε την τέλεια επιφάνεια για τις φωτογραφίες σας; Εξερευνήστε τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε! Από τις κλασικές εκτυπώσεις σε χαρτί μέχρι τις μοναδικές επιλογές όπως η εκτύπωση σε κούπα ή σε καμβά, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη και προτίμηση.

Επιπλέον, με την ποικιλία των μεγεθών που προσφέρουμε, μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο προσαρμοσμένο άλμπουμ ή τον τοίχο με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Επισκεφθείτε μας στο Print-Photos-Online.com για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις τιμές και τις προσφορές μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε ζωντανές τις αγαπημένες σας στιγμές και να τις μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας!

Εκτυπώστε. Μοιραστείτε. Αναμνήσεις γίνονται πραγματικότητα.

Μέγεθος εκτύπωσης
10x15cm *κλασικό μέγεθος
Είδος Χαρτιού
Γυαλιστερό
Τρόπος Εκτύπωσης
Χωρίς Περιθώριο
Βρείτε παρόμοια

Εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com

Εμφάνιση φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com

Φωτογραφείο κοντά μου

Εκτύπωση φωτογραφίας σε 3 απλά βήματα - άλμπουμ φωτογραφιών

Εκτυπώστε σε φωτογραφικό χαρτί, γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό & σε όλα τα μεγέθη! Με ασυναγώνιστη ποιότητα χρωμάτων & φιλικές τιμές από 0,12€! Με παραλαβή στον χώρο σας ή από τα εργαστήρια μας! Η εκτύπωση των φωτογραφιών έγινε πλέον διασκέδαση! Το φωτογραφειό κοντά μου είναι στην οθόνη του κινητού μου ή του υπολογιστή μου & το άλμπουμ φωτογραφιών μου θα είναι έτοιμο σε 2 εργάσιμες μέρες.

Η εκτύπωση φωτογραφιών στο Print-Photos-Online.com δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να εκτυπώσετε σε φωτογραφικό χαρτί, γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό και σε όλα τα μεγέθη. Με ασυναγώνιστη ποιότητα χρωμάτων και φιλικές τιμές από 0,12€, η εκτύπωση φωτογραφιών έχει γίνει διασκέδαση!

Εκτυπώστε φωτογραφίες σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας σε όλα τα μεγέθη! Καλύτερη ποιότητα χρώματος μόνο με 0,12€ ανά φωτογραφία! Επιλέξτε ανάμεσα σε γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό χαρτί και αρχίστε να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας μέσω του Print-Photos-Online.com. Η παραγγελία δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη με τη φιλική μας ομάδα να σας βοηθάει!!!

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε διαφορετικούς τύπους φωτογραφικού χαρτιού: γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό. Επιλέξτε το μέγεθος και την ποιότητα χρώματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας! Η καλύτερη δυνατή ποιότητα, τιμή και εξυπηρέτηση στον τομέα των εκτυπώσεων φωτογραφιών. Χρησιμοποιούμε μόνο την καλύτερη ποιότητα φωτογραφικού χαρτιού.

Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας στο Print-Photos-Online.com. Είτε δημιουργείτε photobooks για την οικογένεια και τους φίλους σας, είτε θέλετε να παραγγείλετε εκτυπώσεις των αγαπημένων σας φωτογραφιών, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν.

Δημιουργήστε photobooks με online παραγγελία ή δημιουργήστε το δικό σας τέλειο mousepad, παζλ και πολλά άλλα στο Print-Photos-Online.com. Είτε θέλετε να εκτυπώσετε μεμονωμένες φωτογραφίες είτε να δημιουργήσετε ένα photobook ή ημερολόγιο από την αρχή, η ιστοσελίδα μας σας διευκολύνει. Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, στυλ και φινιρισμάτων χαρτιού και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας χρησιμοποιώντας Paypal ή πιστωτική κάρτα.

Το υπερσύγχρονο λογισμικό μας σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας photobooks με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού σας. Δεσμευόμαστε να κάνουμε την εκτύπωση φωτογραφιών απλή και εύκολη - απλά επιλέξτε το μέγεθος του photobook, το θέμα και το στυλ σας και στη συνέχεια ετοιμαστείτε για μια υπέροχη εμπειρία!

Εκτύπωση Φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com

Εισαγωγή

Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι ένας τρόπος να αποτυπώσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές και να διατηρήσουμε τις αναμνήσεις ζωντανές. Με την τεχνολογία που εξελίσσεται συνεχώς, η εκτύπωση φωτογραφιών έχει γίνει ευκολότερη και πιο προσβάσιμη από ποτέ. Σε αυτό το κείμενο, θα εξετάσουμε την εμπειρία της εκτύπωσης φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com.

Ποιότητα και ποικιλία

Το Print-Photos-Online.com είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα εκτύπωσης φωτογραφιών που προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για τους χρήστες της. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να εκτυπώσετε μια μοναδική φωτογραφία, ένα άλμπουμ ή ακόμη και ένα κολάζ, το Print-Photos-Online.com έχει τις απαραίτητες επιλογές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Με εκτυπωτές υψηλής ποιότητας και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών εκτύπωσης, το Print-Photos-Online.com διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σας θα αποκτήσουν ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες.

Ευκολία χρήσης

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Print-Photos-Online.com είναι η ευκολία χρήσης της πλατφόρμας. Ο ιστότοπος προσφέρει μια φιλική περιβάλλοντα για τον χρήστη, όπου μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας με ένα απλό κλικ. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές επεξεργασίας και προσαρμογής που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια και διατάξεις για τις φωτογραφίες σας. Αφού ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο και το μέγεθος της εκτύπωσης και να παραγγείλετε τις φωτογραφίες σας μέσα σε μερικά απλά βήματα.

Αξιοπιστία και ασφάλεια

Όταν παραγγέλνετε φωτογραφίες μέσω του Print-Photos-Online.com, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες και οι φωτογραφίες σας θα παραμείνουν ασφαλείς και προστατευμένες. Η πλατφόρμα λαμβάνει σοβαρά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και χρησιμοποιεί ασφαλείς μεθόδους μετάδοσης και αποθήκευσης. Επιπλέον, οι εκτυπώσεις φωτογραφιών παράγονται με προσοχή και ποιότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα λάβετε το προϊόν που αξίζετε.

Παράδοση και εξυπηρέτηση πελατών

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας εκτύπωσης φωτογραφιών είναι η παράδοση των προϊόντων και η εξυπηρέτηση πελατών. Το Print-Photos-Online.com παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες παράδοσης σε διάφορες περιοχές. Αντιμετωπίζουν τις παραγγελίες σας με επαγγελματισμό και σεβασμό, βεβαιώνοντας ότι οι φωτογραφίες σας φθάνουν έγκαιρα και σε άριστη κατάσταση. Επίσης, η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι εξαιρετική, διαθέτοντας ένα φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό που είναι διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Συμπεράσματα

Η εκτύπωση φωτογραφιών από το Print-Photos-Online.com είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν τις αναμνήσεις τους ζωντανές και να απολαύσουν μια ποιοτική εμπειρία εκτύπωσης. Με την ποικιλία των επιλογών, την ευκολία χρήσης, την αξιοπιστία και την προσιτή τιμή, το Print-Photos-Online.com προσφέρει έναν αξιόπιστο τρόπο να αποτυπώσετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να δημιουργήσετε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας. Αξιοποιήστε την ευκαιρία και αφήστε το Print-Photos-Online.com να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε πραγματικά αξέχαστες αναμνήσεις.

Εκτύπωση φωτογραφίας από το Print-Photos-Online.com

Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι μια δραστηριότητα που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Η δυνατότητα να μετατρέψουμε την ψηφιακή μας κάμερα σε ένα φορητό φιλμ, καθώς και η ύπαρξη φθηνών εκτυπωτών, έχουν συμβάλλει σε αυτό το φαινόμενο. Ωστόσο, παρά τις δυνατότητες αυτές, η επιλογή του σωστού εκτυπωτικού κέντρου αποτελεί ακόμη μια πρόκληση για τους καταναλωτές. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την ιστοσελίδα Print-Photos-Online.com, μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες επιλογές για την εκτύπωση φωτογραφιών.

Ποιοι είναι οι λόγοι για να επιλέξετε το Print-Photos-Online.com;

Οι λόγοι για να επιλέξετε το Print-Photos-Online.com είναι πολλοί και διάφοροι. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τους εξής:

Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης: Το Print-Photos-Online.com διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες εκτύπωσης που εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και αντοχή στις φωτογραφίες σας. Αυτό σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις θα διατηρούν τη φυσικότητα και την αισθητική του πρωτότυπου αρχείου.

Πλούσια ποικιλία επιλογών: Στο Print-Photos-Online.com μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σε μέγεθος, υλικό και φινίρισμα. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τον προσωπικό σας γούστο.

Γρήγορη παράδοση: Στο Print-Photos-Online.com, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται πολύ γρήγορα. Ανάλογα με την επιλογή σας, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να κυμαίνεται από μερικές ημέρες έως και λίγες ώρες.

Εύκολη επεξεργασία: Το Print-Photos-Online.com προσφέρει στους χρήστες του μια πολύ φιλική για τον χρήστη πλατφόρμα, που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη επεξεργασία των φωτογραφιών.

Σε αυτά τα πεδία, το Print-Photos-Online.com αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την εκτύπωση των δικών σας φωτογραφιών. 

Ποιοι είναι οι τρόποι παραγγελίας στο Print-Photos-Online.com;

Η παραγγελία στο Print-Photos-Online.com είναι πολύ εύκολη. Καταρχήν, πρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να εκτυπώσετε, τα οποία μπορούν να είναι φωτογραφίες ή αφίσες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος, το υλικό και το φινίρισμα των προϊόντων σας. Αφού επιλέξετε τα χαρακτηριστικά της εκτύπωσης, πρέπει να ανεβάσετε τα αρχεία των φωτογραφιών σας στην πλατφόρμα της ιστοσελίδας.

Τέλος, πρέπει να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, εισάγοντας τα στοιχεία πληρωμής και τις πληροφορίες παράδοσης σας. Η πλατφόρμα του Print-Photos-Online.com είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη, οπότε η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη. 

Ποια είναι τα κόστη εκτύπωσης στο Print-Photos-Online.com;

Τα κόστη εκτύπωσης στο Print-Photos-Online.com εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος, το υλικό και το φινίρισμα των προϊόντων σας. Ωστόσο, το Print-Photos-Online.com προσφέρει και πολλές προσφορές και έκπτωση, που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους εκτύπωσης. 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη του Print-Photos-Online.com;

Το Print-Photos-Online.com προσφέρει μια εξαιρετική πελατειακή υποστήριξη. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ή αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Print-Photos-Online.com μέσω τηλεφώνου ή email. Το προσωπικό της εταιρείας θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και να απαντήσετε σε κάθε ερώτησή σας.

Συμπερασματικά, το Print-Photos-Online.com είναι μια αξιόπιστη και εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να εκτυπώσουν τις δικές τους φωτογραφίες. Με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Print-Photos-Online.com, οι φωτογραφίες σας θα λάμψουν και θα διατηρήσουν την ομορφιά τους για πολλά χρόνια.

Καλωσορίσατε στο Print-Photos-Online.com, τον προορισμό σας για όλες τις ανάγκες εκτύπωσης φωτογραφιών! Είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος είτε απλά λάτρης της φωτογραφίας, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να αναδείξετε τις αγαπημένες σας στιγμές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανακαλύψτε την πληθώρα των υπηρεσιών μας, από εκτυπώσεις φωτογραφιών σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας μέχρι τη δημιουργία προσαρμοσμένων φωτογραφικών βιβλίων και παζλ. Είτε θέλετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με ένα κομψό καμβά είτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δώρο με μια φωτογραφία σε κούπα ή πορσελάνη, εδώ θα βρείτε την ιδανική λύση για εσάς.

Η διαδικτυακή μας πλατφόρμα σας προσφέρει ευκολία και άνεση. Μεριμνούμε για την αψεγάδιαστη εκτύπωση και την παράδοση των προϊόντων σας, ενώ εσείς απλά απολαμβάνετε το αποτέλεσμα. Επιπλέον, με την ποικιλία των επιλογών μας, μπορείτε να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας και να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας με τον δικό σας τρόπο.

Επισκεφθείτε το Print-Photos-Online.com σήμερα και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε πραγματικά αξέχαστα αναμνηστικά. Αφήστε μας να φροντίσουμε για την εκτύπωση, ενώ εσείς απλά απολαμβάνετε το αποτέλεσμα. Αναβιώστε τις στιγμές σας και δημιουργήστε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας.

Καλώς ήρθατε στο Print-Photos-Online.com!

Στο Print-Photos-Online.com, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να διατηρείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ζωντανές και προσβάσιμες. Μέσα από την πλατφόρμα μας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε ποικίλα μεγέθη και υλικά, εξασφαλίζοντας έτσι την ανθεκτικότητα και την ποιότητα που αξίζουν.

Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι η καρδιά του έργου μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε παραγγελία. Από τις καθημερινές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας μέχρι τις ειδικές στιγμές όπως τα γάμους και τα γενέθλια, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αναμνήσεις σας σε πραγματικά αξέχαστες.

Αναζητάτε την τέλεια επιφάνεια για τις φωτογραφίες σας; Εξερευνήστε τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε! Από τις κλασικές εκτυπώσεις σε χαρτί μέχρι τις μοναδικές επιλογές όπως η εκτύπωση σε κούπα ή σε καμβά, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη και προτίμηση.

Επιπλέον, με την ποικιλία των μεγεθών που προσφέρουμε, μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο προσαρμοσμένο άλμπουμ ή τον τοίχο με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Επισκεφθείτε μας στο Print-Photos-Online.com για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις τιμές και τις προσφορές μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε ζωντανές τις αγαπημένες σας στιγμές και να τις μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας!

Εκτυπώστε. Μοιραστείτε. Αναμνήσεις γίνονται πραγματικότητα.

megala-megethi-fotografias
Μέγεθος εκτύπωσης30x40cm Τρόπος ΕκτύπωσηςΜόνο εκτύπωση (σε ρολό)
imerologio-me-fotografies_0DE9
Διαθέσιμα ΗμερολόγιαΗμερολόγιο γραφείου 15x20cm
mprelok
Επιλέξτε προϊόνΠαραλληλόγραμμο
Ίσως σας ενδιαφέρουν
  • Δημοφιλή Προϊόντα
  • Καλύτερα σε πωλήσεις
  • Είδατε Πρόσφατα
 
 
 
Γρήγορη Αποστολή με ασφάλεια

Αποστέλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Ποιότητα και Ποικιλία

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς για την κατασκευή των προϊόντων μας

Επιστροφές σε 7 ημέρες

Επιστροφή προβληματικών ή λάθος προϊόντων χωρίς επιβάρυνση