Μεταλλική κορνίζα Sylvia 3Q

metalliki-korniza-sylvia-3q-3x10x15cm

28.00 € - 33.00 €

Σε Απόθεμα
28.00 
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Κάνε μια ερώτηση

Χρόνοι Παράδοσης:

Εντός 3 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Μεταλλική κορνίζα Sylvia 3Q από το Print-Photos-Online.com

Μεταλλική κορνίζα Sylvia 3Q (3x10x15cm) από το Print-Photos-Online.com

Επιλέξτε 1 κορνίζα, ανάμεσα από 1 τεράστια γκάμα σχεδίων & χρωμάτων, με τιμές από 28,00€.

Από τι υλικό είναι η κορνίζα?

Η κορνίζα είναι μεταλλική.

Διαστάσεις:

Η μεταλλική κορνίζα διαθέτει 3 θέσεις για φωτογραφίες μεγέθους 10x15cm ή 13x18cm.

Mέσοι χρόνοι ολοκλήρωσης παραγγελιών κορνίζας:

– Εντός 3 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν αποστέλλονται με courier ή γίνεται παραλαβή από τα εργαστήρια μας.

Μεταλλική κορνίζα Sylvia 3Q από το Print-Photos-Online.com

Μεταλλική κορνίζα Sylvia 3Q (3x10x15cm) από το Print-Photos-Online.com

Μέγεθος κορνίζας
3 κορνίζες 10x15cm
Βρείτε παρόμοια

Μεταλλικές κορνίζες από το Print-Photos-Online.com

Εισαγωγή

Οι κορνίζες είναι βασικό στοιχείο στη διακόσμηση κάθε χώρου. Αναδεικνύουν φωτογραφίες, έργα τέχνης, και άλλα σημαντικά αντικείμενα, προσφέροντας στυλ και χαρακτήρα σε κάθε δωμάτιο. Ανάμεσα στις διάφορες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά, οι μεταλλικές κορνίζες διακρίνονται για την κομψότητά τους, την ανθεκτικότητα και την ευελιξία τους. Το Print-Photos-Online.com προσφέρει μια εκτενή συλλογή μεταλλικών κορνιζών που συνδυάζουν ποιότητα και στυλ, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Αυτό το κείμενο θα εμβαθύνει σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις μεταλλικές κορνίζες από το Print-Photos-Online.com.

Τμήμα 1: Ιστορική Αναδρομή των Μεταλλικών Κορνιζών

Οι κορνίζες έχουν χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για να πλαισιώνουν και να αναδεικνύουν τέχνη και φωτογραφίες. Οι πρώτες κορνίζες ήταν κατασκευασμένες κυρίως από ξύλο και άλλα φυσικά υλικά. Ωστόσο, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και της βιομηχανίας, τα μέταλλα άρχισαν να χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευή κορνιζών. Οι μεταλλικές κορνίζες έγιναν δημοφιλείς κατά τη διάρκεια της Βικτωριανής εποχής, όταν το σίδερο και ο μπρούντζος χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπωσιακές και περίτεχνες κορνίζες. Σήμερα, οι μεταλλικές κορνίζες κατασκευάζονται από διάφορα μέταλλα, όπως το αλουμίνιο, ο ανοξείδωτος χάλυβας και ο μπρούντζος, προσφέροντας ποικιλία στυλ και φινιρισμάτων.

Τμήμα 2: Πλεονεκτήματα των Μεταλλικών Κορνιζών

Οι μεταλλικές κορνίζες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλους τύπους κορνιζών. Μερικά από τα κυριότερα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 • Ανθεκτικότητα: Οι μεταλλικές κορνίζες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια χωρίς να φθείρονται ή να χάνουν το σχήμα τους.
 • Κομψότητα και Στυλ: Το μέταλλο προσφέρει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση που μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε διακοσμητικό στυλ.
 • Ευελιξία: Οι μεταλλικές κορνίζες μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχέδια και φινιρίσματα, από γυαλιστερές και ματ επιφάνειες έως περίτεχνα και απλά σχέδια.
 • Εύκολη Συντήρηση: Οι μεταλλικές κορνίζες είναι εύκολες στη συντήρηση, καθώς μπορούν να καθαριστούν απλά με ένα υγρό πανί.

Τμήμα 3: Η Διαδικασία Παραγωγής των Μεταλλικών Κορνιζών

Η παραγωγή μεταλλικών κορνιζών περιλαμβάνει διάφορα στάδια, από την επιλογή του μετάλλου μέχρι τη μορφοποίηση και το τελικό φινίρισμα. Τα βασικά βήματα της διαδικασίας παραγωγής περιλαμβάνουν:

 1. Επιλογή Υλικών: Η επιλογή του κατάλληλου μετάλλου είναι το πρώτο και κρίσιμο βήμα. Το αλουμίνιο, ο ανοξείδωτος χάλυβας και ο μπρούντζος είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή υλικά.
 2. Κοπή και Μορφοποίηση: Το μέταλλο κόβεται στις επιθυμητές διαστάσεις και στη συνέχεια μορφοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει τη δημιουργία λεπτομερών σχεδίων και μορφών.
 3. Συγκόλληση και Συναρμολόγηση: Τα διάφορα μέρη της κορνίζας συγκολλούνται μεταξύ τους και συναρμολογούνται για να δημιουργηθεί η τελική δομή.
 4. Φινίρισμα: Οι κορνίζες υποβάλλονται σε διαδικασίες φινιρίσματος, όπως λείανση, γυάλισμα ή επίστρωση, για να επιτευχθεί η επιθυμητή εμφάνιση και υφή.
 5. Επιθεώρηση Ποιότητας: Πριν από την αποστολή, κάθε κορνίζα επιθεωρείται για να διασφαλιστεί ότι πληροί τα πρότυπα ποιότητας.

Τμήμα 4: Κατηγορίες Μεταλλικών Κορνιζών από το Print-Photos-Online.com

Το Print-Photos-Online.com προσφέρει μια ευρεία γκάμα μεταλλικών κορνιζών που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη. Μερικές από τις κατηγορίες που διατίθενται περιλαμβάνουν:

 • Κλασικές Μεταλλικές Κορνίζες: Ιδανικές για παραδοσιακά και κλασικά διακοσμημένα σπίτια, αυτές οι κορνίζες προσφέρουν απλές γραμμές και κομψά σχέδια.
 • Μοντέρνες Μεταλλικές Κορνίζες: Με καθαρές γραμμές και μοντέρνα αισθητική, αυτές οι κορνίζες είναι ιδανικές για σύγχρονους χώρους.
 • Βιομηχανικές Μεταλλικές Κορνίζες: Με σκληρές γραμμές και ρουστίκ φινίρισμα, αυτές οι κορνίζες προσδίδουν έναν βιομηχανικό χαρακτήρα στον χώρο.
 • Διακοσμητικές Μεταλλικές Κορνίζες: Με ιδιαίτερα σχέδια και λεπτομέρειες, αυτές οι κορνίζες μπορούν να αποτελέσουν ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο σε κάθε δωμάτιο.

Τμήμα 5: Χρήσεις και Ιδέες Διακόσμησης με Μεταλλικές Κορνίζες

Οι μεταλλικές κορνίζες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς δημιουργικούς τρόπους για να αναδείξουν τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να διακοσμήσουν το σπίτι σας. Μερικές ιδέες περιλαμβάνουν:

 • Κολάζ Φωτογραφιών: Δημιουργήστε ένα κολάζ από μικρές κορνίζες σε διάφορα μεγέθη και στυλ για να αναδείξετε πολλές φωτογραφίες σε έναν τοίχο.
 • Κεντρικό Σημείο Διακόσμησης: Επιλέξτε μια μεγάλη μεταλλική κορνίζα για να αναδείξετε μια ιδιαίτερη φωτογραφία που θέλετε να ξεχωρίζει.
 • Θεματικές Συλλογές: Ομαδοποιήστε κορνίζες με φωτογραφίες από ταξίδια, οικογενειακές στιγμές ή άλλες θεματικές κατηγορίες για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή έκθεση.
 • Γκαλερί τοίχου: Δημιουργήστε μια γκαλερί τοίχου με διάφορες κορνίζες για να προσθέσετε βάθος και ενδιαφέρον στον χώρο σας.

Τμήμα 6: Συμβουλές για Επιλογή της Κατάλληλης Κορνίζας

Η επιλογή της κατάλληλης κορνίζας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνιση της φωτογραφίας σας και του χώρου σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να επιλέξετε τη σωστή κορνίζα:

 • Μέγεθος: Βεβαιωθείτε ότι η κορνίζα είναι του σωστού μεγέθους για τη φωτογραφία σας. Μια πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη κορνίζα μπορεί να καταστρέψει την ισορροπία της σύνθεσης.
 • Χρώμα: Επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με το θέμα της φωτογραφίας και τον διακοσμητικό σας χώρο. Οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι ασφαλείς επιλογές, ενώ τα έντονα χρώματα μπορούν να προσθέσουν ενδιαφέρον.
 • Στυλ: Σκεφτείτε το στυλ της φωτογραφίας και του χώρου σας. Μια κλασική φωτογραφία μπορεί να ταιριάξει καλύτερα σε μια κλασική κορνίζα, ενώ μια μοντέρνα φωτογραφία μπορεί να αναδειχθεί καλύτερα σε μια μοντέρνα κορνίζα.
 • Υλικά: Το μέταλλο προσφέρει κομψότητα και ανθεκτικότητα, αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα υλικό που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σας.

Τμήμα 7: Τοποθέτηση και Συντήρηση των Μεταλλικών Κορνιζών

Για να εξασφαλίσετε ότι οι μεταλλικές κορνίζες σας θα παραμείνουν όμορφες και ανθεκτικές για πολλά χρόνια, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

 • Στερέωση: Βεβαιωθείτε ότι οι κορνίζες είναι καλά στερεωμένες στον τοίχο με τα κατάλληλα στηρίγματα και βίδες.
 • Αποφυγή Άμεσης Ηλιακής Ακτινοβολίας: Η συνεχής έκθεση στον ήλιο μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα των κορνιζών και να προκαλέσει φθορά.
 • Τακτικός Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να καθαρίζετε τις κορνίζες από σκόνη και λεκέδες. Αποφύγετε τα ισχυρά καθαριστικά που μπορεί να καταστρέψουν το φινίρισμα.
 • Έλεγχος Υγρασίας: Αποφύγετε την τοποθέτηση των κορνιζών σε περιοχές με υψηλή υγρασία, καθώς μπορεί να προκαλέσει φθορά στο μέταλλο.

Τμήμα 8: Εξατομίκευση και Προσαρμογή των Μεταλλικών Κορνιζών

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Print-Photos-Online.com είναι η δυνατότητα προσαρμογής και εξατομίκευσης των προϊόντων. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα, το μέγεθος, και το στυλ της κορνίζας σας για να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες και τα γούστα σας. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε προσωπικά στοιχεία όπως ονόματα, ημερομηνίες ή μηνύματα για να κάνετε τις κορνίζες σας ακόμα πιο μοναδικές και προσωπικές.

Τμήμα 9: Εξυπηρέτηση Πελατών και Υποστήριξη

Η ομάδα του Print-Photos-Online.com είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε σχετικά με τις μεταλλικές κορνίζες και τα υπόλοιπα προϊόντα τους. Από την επιλογή της σωστής κορνίζας μέχρι την παραγγελία και την παράδοση, η εξυπηρέτηση πελατών είναι προτεραιότητα για την εταιρεία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω τηλεφώνου, email ή ζωντανής συνομιλίας για γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια.

Τμήμα 10: Συμπέρασμα

Οι μεταλλικές κορνίζες από το Print-Photos-Online.com είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να αναδείξουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες με στυλ και κομψότητα. Με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υλικών και δυνατοτήτων προσαρμογής, οι κορνίζες αυτές προσφέρουν την τέλεια λύση για κάθε διακοσμητική ανάγκη. Είτε επιλέξετε μια κλασική μεταλλική κορνίζα είτε μια μοντέρνα και καινοτόμα επιλογή, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα προσθέσει αξία και ομορφιά στο σπίτι σας.

Εξερευνήστε τη συλλογή μεταλλικών κορνιζών στο Print-Photos-Online.com και ανακαλύψτε τον ιδανικό τρόπο να διατηρήσετε και να αναδείξετε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας. Με την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη δέσμευση για ποιότητα, το Print-Photos-Online.com είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας σε κορνίζες και φωτογραφίες.

xylini-korniza-vintage
Μέγεθος κορνίζας10x15cm Χρώμα κορνίζαςΛευκή
10.00 
Σε Απόθεμα
plastiki-korniza
Μέγεθος κορνίζας10x15cm ΧρώμαΛευκό
4.00 
Σε Απόθεμα
ksylini-korniza-classic
Μέγεθος κορνίζας10x15cm
6.00 
Σε Απόθεμα
korniza-mdf-shire_3422
Μέγεθος κορνίζας10x15cm Χρώμα κορνίζαςΛευκή
7.00 
Σε Απόθεμα
korniza-edison
Μέγεθος κορνίζας10x15cm Χρώμα κορνίζαςΛευκή
4.00 
Σε Απόθεμα
korniza-aloyminioy
Μέγεθος κορνίζας10x15cm Χρώμα κορνίζαςΑσημί
7.00 
Σε Απόθεμα
Κορνίζα Doneck
Μέγεθος κορνίζας10x15cm Χρώμα κορνίζαςDoneck B
6.00 
Σε Απόθεμα
korniza-metz-grey
Μέγεθος κορνίζας10x15cm Χρώμα κορνίζαςΓκρι
14.00 
Σε Απόθεμα
ksylini-korniza-nelson-5
Μέγεθος κορνίζας10x15cm
6.00 
Σε Απόθεμα
ksylini-korniza-nelson-6
Μέγεθος κορνίζας10x15cm
6.00 
Σε Απόθεμα
Ίσως σας ενδιαφέρουν
 • Δημοφιλή Προϊόντα
 • Καλύτερα σε πωλήσεις
 • Είδατε Πρόσφατα
 
 
 
Γρήγορη Αποστολή με ασφάλεια

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Ποιότητα και Ποικιλία

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς για την κατασκευή των προϊόντων μας!

Τρόποι πληρωμής

Ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής που διαθέτουμε!