Print-Photos-Online.comPrint-Photos-Online.comPrint-Photos-Online.comPrint-Photos-Online.com

Μέτρα Πρόληψης Coronovirus | COVID – 19

blog 3

Σειρά μέτρων κατά του κορονοϊού

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες, στο πλαίσιο προστασίας των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας από τον κοροναϊό (COVID – 19) και επιθυμώντας να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αλλά και των εγχώριων Δημόσιων Φορέων, έχουμε προβεί στα παρακάτω μέτρα:

– Έχουν περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό οι συναντήσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας και έχουν αντικατασταθεί με πιο ευέλικτες μορφές επικοινωνίας.

– Στις ειδικές περιπτώσεις που θα πρέπει κάποιος επισκέπτης να εισέλθει στο χώρο της εταιρείας, έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά υγρά προκειμένου να απολυμαίνει τα χέρια του.

– Το ίδιο ισχύει και για τους υπαλλήλους και τα στελέχη της εταιρείας οι οποίοι οφείλουν να απολυμαίνουν υποχρεωτικά τα χέρια τους όταν εισέρχονται στις εγκαταστάσεις.

– Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες στο προσωπικό της εταιρείας, οι οποίες αφορούν τα μέτρα πρόληψης, αλλά και πληροφορίες για τη φύση του προβλήματος.

– Ανά τακτά χρονικά διαστήματα απολυμαίνονται κοινόχρηστες επιφάνειες (πχ πόμολα, διακόπτες, wc & επιφάνειες κουζίνας).

– Σε καίρια σημεία της εταιρείας, αλλά και σε κάθε τμήμα έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά υγρά, ώστε να έχουν όλοι οι εργαζόμενοι πρόσβαση και επιπλέον έχουν δοθεί ελαστικά γάντια για όσους έρχονται σε επαφή με πιθανές εστίες μόλυνσης (πχ. χρήματα ή παραστατικά).

Όλα τα ανωτέρω ισχύουν μέχρι νεωτέρας και προφανώς θα αναθεωρούνται και θα προσαρμόζονται στις ανάγκες που προκύπτουν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε ότι όλοι μέσα σε αυτή την ιδιάζουσα συνθήκη που βιώνουμε, λειτουργούμε με υπευθυνότητα και κατανόηση, προκειμένου να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό, στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Παρόμοια λίστα άρθρων

Μένουμε Σπίτι | Παραγγέλνουμε Online!

The man, who is in a stable condition in hospital, has "potentially life-changing injuries" after…
0

 

Σύνδεση

Εγγραφή

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν την εμπειρία σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για την διαχείριση πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Συνδεθείτε (αν διαθέτετε ήδη λογαριασμό) ή εγγραφείτε στην σελίδα μας, για έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύετε τα projects σας, να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας & να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας.

ΚΑΛΑΘΙ
  • No products in the cart.